NEWS ALERT
După medici, e rândul profesorilor să părăsească ţara. Anul viitor, învăţământul românesc va primi o grea lovitură

“Moartea începe in colon” este afirmația lui Elie Metchnikoff, laureat al premiului Nobel pentru Medicina.

Doctorul Catalin Luca este de părere că 90% din îmbolnăviri sunt cauzate de un colon murdar. Statisticile arata ca 1 din 20 locuitorii tarilor dezvoltate sunt afectați de cancer de colon, a doua cauza de deces prin cancer.

„Surprinzător, dar adevarat: in mod curent ființa umana asimilează doar 10% din nutrientii din hrana lor”, afirma dr. Luca.

Faptul se datorează formarii în timp a „plăcii de mucoid”,un amestec de materie parțial digerata si in stare de putrefacție  cu substanțe toxice si medicamente, si închegata cu mucus întărit ce se depune pe peretele intestinului. Ea  poate ajunge sa cântărească intre 2 si 11 kg de reziduuri metabolice!

Alimentele prăjite, bogate in amidon, cu aditivi, cu multe proteine îngreunează foarte mult placa de mucoid și aceasta apasă pe organele din vecinătate ( ficat, vezica biliara). Colonul poate fi considerat groapa de gunoi a organismului. La temperatura de 370C, placa mucoidală intra in descompunere, răspândind toxine si bacterii in circuitul sanguin si de aici in tot organismul.

Un colon care necesită purificare dă următoarele semne:

– stări de oboseala, somnolenta, sistem imunitar slăbit

– digestie proasta: balonare, diaree, constipație, grețuri

– respirație grea, transpirație cu miros neplăcut, depozite albicioase pe limba:

– obezitate sau abdomen proeminent

– insomnii, cearcăne

– par casant, piele uscata , acnee

– dureri de cap sau de spate

– paraziți intestinali

Pentru curățarea colonului se recomandă o dieta bogată in fibre vegetale , care curăță deșeurile de pe pereții acestuia. Un minim de 35 grame de fibre pe zi reduce cu mai mult de 40% riscul apariției cancerului de colon.

Fibre se pot lua și din pâinea integrală, faina de ovăz, orezul brun si cereale integrale (precum fulgii de grâu).

Gustările din alune, orez, semințele de floarea soarelui intre mesele principale, fasolea sau lintea sunt foarte bune pentru curățarea colonului.

Legumele cu frunze verzi țin toxinele la distanță de colon. Spirulina curăță tractul intestinal si repară țesuturile compromise.

Merele, strugurii si alte fructe pe baza de apa, precum pepenele roșu, iti “spală” sistemul de paraziți si de toxinele ce favorizează instalarea bolilor.

Sucul de fructe si cel de legume furnizează colonului si întregul corp vitaminele necesare, te scapă de excesul de materiale fecale si controlează eliminarea lor.

Sursa: secretele.com

 


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns