loading...

Cercetările științifice arată că dinții de lapte care îi cad unui copil nu mai sunt pentru Zâna Măseluță, de aruncat pe casa, ori de ținut ca amintire. Ei pot fi folosiți ulterior in scopuri medicale.

Ultimele studii arata ca dinții de lapte conțin un material genetic aparte care poate fi folosit la nevoie pentru vindecarea unor boli grave.

Ei au celule stem care pot regenera neuroni, țesuturi osoase, tesuturi cartilaginoase si chiar si o serie de celule ale mușchiului cardiac.

Aceste celule pot fi folosite oricând, in urma imbolnavirii, la orice etapa a vietii. Celulele stem prelevate la vârsta copilăriei fragede pot fi folosite pentru vindecarea leucemiei sau a bolii Hodkin.

Primul dinte de lapte al copilului trebuie congelat in condiții speciale scrie unica.md.

Sursa: caplimpede.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here