NEWS ALERT
Mihai Bendeac lupta cu o boala sinistra, ceea ce l-a indepartat de ortodoxism. "Daca asta ar fi divinitatea, ma pis pe ea!"

Bulgaria, țara care a dat-o lumii pe celebra prezicătoare Baba Vanga, aduce în fața auditoriului alți trei parapsihologi, celebri în țara vecină, dar care speră că, în scurt timp, cuvintele lor se vor face auzite și peste granițele țării.

„O inteligență superioară a decis să facă un experiment și a creat omenirea, care se află în fața unui mare test.” Acestea sunt o parte dintre cuvintele expertului bulgar în parapsihologie Todor Velikov, rostite într-o emisiune a postului autohton TV 7, preluată parțial de Actualno.

Potrivit acestuia, Biblia a fost scrisă de un singur om, în reîncarnările succesive ale acestuia. Todor Velikov este de părere că omul nu moare niciodată, ci trece de fiecare dată într-o altă etapă a existenței sale, reincarnandu-se într-o altă ființă inteligentă.

Marele Test

Referitor la modul cum a apărut viața pe Pământ, Todor Velikov are o teorie interesantă. El descrie cele patru niveluri pe care omenirea le-a traversat, pentru a ajunge la starea actuală: minerale, plante, animale, om. Deci, plecând de la stadiul de mineral, omul a ajuns să fie stăpânul absolut al Lumii. Omul însă nu avea suflet, de aceea Inteligența Supremă a decis să facă un test.

Astfel, în urmă cu miliarde de ani, Inteligența Supremă, pe care noi o numim Dumnezeu, ar fi decis să facă un experiment cu o parte dintre îngeri, pe care i-a trimis pe Pământ pentru a-i aduce pe oameni la stadiul de ființe sufletiste. Acum, noi, la rândul nostru, suntem în fața unor alte teste, de aceea, ca să ajungem să comunicăm cu Inteligența Supremă, trebuie să ne concentrăm energia pozitivă pentru a-i ajuta pe cei de lângă noi.

Numai așa, crede Velikov, vom ajunge să descifrăm tainele testului, după care vom putea comunica cu Inteligența Supremă, care ne va spune ce avem de făcut în continuare. Acesta-i Marele Test pentru omenire.

O mică parte din populație, după ce va trece testul, va migra de la nivelul 5 al existenței, la un superior nivel 6. Cei care nu vor trece testul vor fi trimiși înapoi în timp. Velikov reafirmă că pentru om nu există moarte, ci doar o trecere de la un tip de viață la altul. El spune că, după calcule bine definite, doar 144.000 de oameni vor trece testul și, implicit, vor rămâne să stăpânească Pământul.

De ce ne îmbolnăvim

Petar Velikov, expert în parapsihologie, care este fratele geamăn al lui Todor Velikov, crede că tot ceea ce îți este destinat de către Inteligența Supremă să execuți și nu se petrece în această viață va fi o povară pentru următoarea existență.

Potrivit lui, numărul bolnavilor de pe Pământ se va mari, din cauză că, peste tot în lume, costurile în acest domeniu sunt în creștere. Pe de altă parte, oamenii sunt din ce în ce mai depresivi, ei fiind obligați să schimbe cât mai repede această atitudine negativă față de viață. Dacă ești bolnav, înseamnă că într-o viață anterioară ai făcut ceva rău”, spune Todor.

Cataclisme în 2017

Clarvăzătoarea Vasilka Anakieva a vorbit, la rândul ei, despre cataclismele care vor lovi lumea în 2017. Ea a spus că, în 2017, în Oceanul Pacific, se va produce un mare cataclism, aici aflându-se un vulcan imens. Ea mai spune că testele nucleare trebuie să fie oprite, din cauză că valurile tsunami și cutremurele sunt consecințe ale acestor teste.

Ea a vorbit și despre cum a fost vizitată de extratereștri în propria casă, în 2009. Ea e convinsă că NATO, Pentagonul și NASA știu totul despre extratereștrii, dar nu vor să popularizeze aceste cunoștințe. Conform ei, toți oamenii au darul de a comunica cu extratereștrii, dar trebuie să atingă un nivel în care să li se activeze aura energetică superioară.

Sursa: ziare.com


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns