Radu Moraru, proprietarul Nașul TV, cere internauților să doneze pentru „televiziunea liberă”, într-un text publicat pe site-ul Nașul TV, cu un titlul… mai puțin obișnuit: „10 lei/an pentru Nașul TV sau cât să faci un pipi decent în Europa”.

loading...

„Toate televiziunile din Romania, care conteaza in spatiul public, incaseaza bani de la popor, sub o forma sau alta, in afara banilor din publicitate”, își începe argumentația Radu Moraru.

El vine și cu o comparație…plastică între donația de 10 lei pentru Nașul TV și „donația” sa de 1-2 euro de fiecare dată când s-a oprit la toaletele publice pe diverse autostrăzi din Europa. „Acel euro sau cei doi euro mi-au dat confortul ca sa stiu ca, si pe viitor, voi gasi aceleasi conditii decente pentru un pipi european!”, argumentează Radu Moraru.

„E chiar atit de mult?! Va e chiar atit de greu sa „aruncati” 10 lei/an ca sa va satisfaceti nevoile de presa libera?!”, scrie Moraru, care face o comparație cu călătoriile sale prin Europa și alegerea sa de a „dona” 1 sau 2 euro de fiecare dată când s-a oprit la o toaletă publică.

„Va e bine dupa ce urmariti emisiunile noastre? Va e bine dupa ce cititi un articol sau o ancheta originala?! Atunci usurati-va de 10 lei/an”, le transmite el cititorilor.

Sursa Pagina de Media


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here