NEWS ALERT
Care este semnificația fiecărui an de căsnicie? Ce daruri se oferă?

Deplasarea cu mașina pe timp de iarnă poate fi un sport extrem. Stratul de zăpadă de pe carosabil ridică serioase probleme. Există câteva reguli importante, pe care trebuie să le respectăm înainte de a pleca la drum. Campionul naţional la raliu, Ciprian Solomon, ne prezintă câteva trucuri pentru a conduce în siguranță pe timp de iarnă.

Regula de bază: maşina să fie echipată cu cauciucuri de iarnă, nu mai vechi de 5 ani. Dacă nu se ține seama de primul sfat, maşina se transformă într-o sanie de necontrolat.

Regula numărul doi: Nu plecaţi la drum dacă nu aţi curăţat foarte bine geamurile, pentru că aveţi nevoie de vizibilitate maximă.

„Pentru cei care pleacă din localitate, oameni buni alimentați-vă cu combustibil mașinile, nu mai rămâneți cu 10, 15 litri in rezervor când plecați pe autostrăzi, ați văzut ce se întâmplă, degeaba avem lopeți, nisip, lanțuri, daca nu avem benzină si motorină in rezervor”, declara  CIPRIAN SOLOMON, Campion National la Raliu

Pe timpul deplasării sunt şi alte reguli. Pe strada trebuie să menținem o distanta corespunzătoare fata de cel din fata si sa nu bruscam comenzile mașinii, atât volanul, accelerația cât si frâna.

Stratul de zăpadă acoperă un alt strat de gheata care s-a format dedesubt, iar mașina devine foarte periculoasă.

Sursa: http://www.romaniatv.net/cum-trebuie-condusa-masina-pe-zapada_334515.html


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns