loading...

Un bărbat a trăit vreme de 18 ani cu o foarfecă chirurgicală în stomac. Uimitor e faptul că în tot acest timp, instrumentul nu l-a deranjat deloc.

Omul a suferit recent un accident de maşină iar la ecografie medicii au descoperit foarfeca. Sâmbătă pacientul a fost operat iar acum e deja externat.

”După o operaţie suferită în 1998 am plecat acasă cu o durere surdă, dar constantă. Am mers apoi la o clinică şi acolo mi-au spus că am ulcer şi mi-au dat calmante”, povestește bărbatul.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


A trăit aşa 18 ani. Un accident de maşină suferit recent l-a salvat de la chin. O ecografie de rutină a scos la iveală foarfeca de 15 centimetri lungime. Instrumentul chirurgical fusese. uitat acolo de nişte chirurgi, culmea în timpul unei operaţii de acum 18 de ani, tot după un accident de maşină. Bărbatul a fost operat sâmbătă.

Doctorii care l-au operat pe bărbat în 1998 sunt acum căutaţi. Ministerul Sănătății din Vietnam a cerut spitalului care a realizat prima intervenţie să deschidă o anchetă.

Sursa: a1.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here