loading...

Angie si Rhodri Powell, din Marea Britanie, au fost extrem de incantati in momentul in care, in urma cu cativa ani, dorind sa-si redecoreze casa din Somerset, au descoperit o pictura murala din secolul al XVI-lea.

Iar incantarea a fost si mai mai mare atunci atunci cand un expert le-a spus ca pictura are o importanta nationala.

Insa surprizele nu s-au oprit pentru cei doi soti. Angie si Rhodri au mai facut o descoperire, care, de aceasta data, le-a dat fiori pe sira spinarii. Cei doi spun ca pictura murala ascunde un detaliu socant. Desi la prima vedere pictura il arata pe regele Henric al VIII-lea stand pe tron, atunci cand este privita invers, de jos in sus, desenul seamana cu chipul Diavolului, spun ei.

Acceasi imagine infricosatoare se vede si daca privesti pictura printr-o sticla.

„Cand ne-am dat seama de acest detaliu, eu si sotul meu ne-am sperit ingrozitor de rau. Este o imagine foarte neplacuta. M-am speriat pentru ca mi-am dat seama ca este Diavolul!”, a povestit Angie pentru Daily Mail.

Tabloul, despre care expertii sustin ca a fost realizat intre anii 1530-1540, are o latime de 6 metri si o inaltime de aproape 2 metri.

Kathryn Davies, specialist in pictura murala, a declarat: „Arata cam…diavolesc, intr-adevar. Imaginea este bizara si cand te uiti la ea printr-un pahar. Este foarte stranie”.

Diarmaid MacCulloch, specialist in istoria religiilor, crede insa ca iluzia optica a fost realizata probabil intentionat, fiind o gluma la moda in perioada respectiva.

Sursa: stireazilei.com


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here