NEWS ALERT
Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Dormiţi fără telefonul mobil în apropiere, priviţi dimineaţa cerul, vinul roşu curăţă vasele de sânge…”

Angie si Rhodri Powell, din Marea Britanie, au fost extrem de incantati in momentul in care, in urma cu cativa ani, dorind sa-si redecoreze casa din Somerset, au descoperit o pictura murala din secolul al XVI-lea.

Iar incantarea a fost si mai mai mare atunci atunci cand un expert le-a spus ca pictura are o importanta nationala.

Insa surprizele nu s-au oprit pentru cei doi soti. Angie si Rhodri au mai facut o descoperire, care, de aceasta data, le-a dat fiori pe sira spinarii. Cei doi spun ca pictura murala ascunde un detaliu socant. Desi la prima vedere pictura il arata pe regele Henric al VIII-lea stand pe tron, atunci cand este privita invers, de jos in sus, desenul seamana cu chipul Diavolului, spun ei.

Acceasi imagine infricosatoare se vede si daca privesti pictura printr-o sticla.

„Cand ne-am dat seama de acest detaliu, eu si sotul meu ne-am sperit ingrozitor de rau. Este o imagine foarte neplacuta. M-am speriat pentru ca mi-am dat seama ca este Diavolul!”, a povestit Angie pentru Daily Mail.

Tabloul, despre care expertii sustin ca a fost realizat intre anii 1530-1540, are o latime de 6 metri si o inaltime de aproape 2 metri.

Kathryn Davies, specialist in pictura murala, a declarat: „Arata cam…diavolesc, intr-adevar. Imaginea este bizara si cand te uiti la ea printr-un pahar. Este foarte stranie”.

Diarmaid MacCulloch, specialist in istoria religiilor, crede insa ca iluzia optica a fost realizata probabil intentionat, fiind o gluma la moda in perioada respectiva.

Sursa: stireazilei.com


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns