DISTRIBUIȚI
loading...

Mulți scriitori îl pot invidia pentru faptul că a reușit să scrie o carte în timp record. Totuși, acest fapt nu a reușit să-i înduplece pe judecători. Aceștia nu i-au admis cererea de eliberare condiționată controversatului om de afaceri Dan Voiculescu.

Tribunalul București a respins definitiv marți cererea de eliberare condiționată depusă de Dan Voiculescu, fostul senator, care execută la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de 10 ani închisoare.
DNA s-a opus ca Dan Voiculescu să fie eliberat condiționat, motivând că acesta a executat prea puțin din pedeapsa primită și, în plus, sunt nereguli în legătură cu cele 11 cărți scrise în penitenciar, pentru reducerea condamnării.

Astfel, un procuror DNA a declarat în timpul procesului că manuscrisele atribuite lui Dan Voiculescu – 11 cărți – nu conțin ștersături sau adăugiri, ceea ce arată faptul că lucrările nu au fost scrise de acesta sau nu au fost redactate în penitenciar.
„Lucrările acelea fie nu au fost scrise de el, fie nu au fost scrise în penitenciar. De unde a avut puterea fizică să scrie 11 lucrări în 12 luni? Pentru fiecare lucrare, petentul a semnat un angajament, în care s-a obligat să respecte programul de lucru, însă acest program nu există. Nu există nici tabele de pontaj.

Dan Voiculescu a folosit 12 ore pentru a scrie o lucrare de 180 de pagini. O altă lucrare de 220 de pagini a fost scrisă în 25 de ore. Altă lucrare a fost redactată în 2 ore. Dacă aș însuma lucrările lui Dan Voiculescu, ies 72 de ore pentru a scrie peste 2.000 de pagini, adică o pagină la 2 minute, ceea ce este imposibil”, a spus procurorul, informează Agerpres.

Sursa: ampress.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns