loading...

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza pe 11 februarie un concurs pentru ocuparea ocuparea a 132 de funcții de inspector antifraudă la Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF).

DGAF este divizia din cadrul Fiscului care este specializată pe combaterea evaziunii fiscale.

Posturile vacante sunt în București, Alexandria, Târgu Jiu, Constanța și Suceava.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Condițiile de participare și de desfășurare ale concursului, bibliografia și alte informații cu privire la concurs pot fi consultate pe pagina de Internet a agenției.

Președintele ANAF, Dragoș Doros, a declarat, în luna decembrie, că percepția negativă privind agenția este cauzată atât de comportamentul unora dintre funcționari, cât și de neînțelegerea cadrului legal de către contribuabili.

La inceptul lunii octombrie, șeful Fiscului anunța că ANAF va deveni, în doi-trei ani, o instituție modernă, mai ales după ce își va muta în mediul online tot mai multe activități, iar angajații nu vor mai fi nevoiți să elibereze milioane de documente, ca în prezent

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here