DISTRIBUIȚI
loading...

Dacă îți dorești un loc de muncă la Google sau la Facebook, s-ar putea să treci printr-un test-fulger cu întrebări referitoare la superputeri, accidente de avion, etc. La Dyson, o mare companie britanică, asigurarea interviului cu directorul executiv este o afacere mult mai elaborată, relatează The Telegraph, citat de Hotnews.ro.

Britanicii de la Dyson au  renunțat la formularul de cerere tip, dar solicită potențialilor doritori să „călătorească” printr-o serie de puzzle-uri de pe internet, un joc de inteligență.

Videoclipul are animații flash si o voce de fundal care vorbește despre angajare, dar veți avea nevoie de o minte focusată pentru a găsi ceea ce este ascuns in conținut.

Atunci când descoperi acest lucru, vei debloca o cheie care te va conduce spre următoarea etapă. Puzzle-ul are patru etape care vor deveni disponibile in următoarele zile.

Dyson a specificat faptul că acest mod de angajare a fost orientat spre cei care erau pe cale sa se alăture universității, in continuarea studiilor sau absolvenților. Aceasta „schemă” face parte dintr-un program ce urmărește angajarea a 3.000 de ingineri in decurs de patru ani.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: stireazilei.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns