loading...

Dacă îți dorești un loc de muncă la Google sau la Facebook, s-ar putea să treci printr-un test-fulger cu întrebări referitoare la superputeri, accidente de avion, etc. La Dyson, o mare companie britanică, asigurarea interviului cu directorul executiv este o afacere mult mai elaborată, relatează The Telegraph, citat de Hotnews.ro.

Britanicii de la Dyson au  renunțat la formularul de cerere tip, dar solicită potențialilor doritori să „călătorească” printr-o serie de puzzle-uri de pe internet, un joc de inteligență.

Videoclipul are animații flash si o voce de fundal care vorbește despre angajare, dar veți avea nevoie de o minte focusată pentru a găsi ceea ce este ascuns in conținut.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Atunci când descoperi acest lucru, vei debloca o cheie care te va conduce spre următoarea etapă. Puzzle-ul are patru etape care vor deveni disponibile in următoarele zile.

Dyson a specificat faptul că acest mod de angajare a fost orientat spre cei care erau pe cale sa se alăture universității, in continuarea studiilor sau absolvenților. Aceasta „schemă” face parte dintr-un program ce urmărește angajarea a 3.000 de ingineri in decurs de patru ani.

Sursa: stireazilei.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here