loading...

Dacă îți dorești un loc de muncă la Google sau la Facebook, s-ar putea să treci printr-un test-fulger cu întrebări referitoare la superputeri, accidente de avion, etc. La Dyson, o mare companie britanică, asigurarea interviului cu directorul executiv este o afacere mult mai elaborată, relatează The Telegraph, citat de Hotnews.ro.

Britanicii de la Dyson au  renunțat la formularul de cerere tip, dar solicită potențialilor doritori să „călătorească” printr-o serie de puzzle-uri de pe internet, un joc de inteligență.

Videoclipul are animații flash si o voce de fundal care vorbește despre angajare, dar veți avea nevoie de o minte focusată pentru a găsi ceea ce este ascuns in conținut.

Atunci când descoperi acest lucru, vei debloca o cheie care te va conduce spre următoarea etapă. Puzzle-ul are patru etape care vor deveni disponibile in următoarele zile.

Dyson a specificat faptul că acest mod de angajare a fost orientat spre cei care erau pe cale sa se alăture universității, in continuarea studiilor sau absolvenților. Aceasta „schemă” face parte dintr-un program ce urmărește angajarea a 3.000 de ingineri in decurs de patru ani.

Sursa: stireazilei.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here