loading...

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu președintele țării, Klaus Iohannis, pentru a discuta despre bugetul statului. După ce a atras Guvernului atenția că trebuie să se încadreze în deficitul de 3% impus de Uniunea Europeană, Klaus Iohannis a ținut să aibă și o discuție cu premierul Grindeanu, care a venit la Palatul Cotroceni însoțit de ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.

Curios este că, imediat după întâlnirea cu Iohannis, Sorin Grindeanu a fost convocat la discuții și de șeful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care se spune că ar fi adevăratul șef al Executivului.

Mai multe voci din spațiul public au declarat că această grabă a lui Dragnea de a-l convoca rapid la discuții pe Grindeanu ascunde anumite temeri ale șefului PSD. Acesta ține morțiș să știe orice se discută în Guvern și vrea să aibă siguranța că Sorin Grindeanu nu iese din cuvântul lui.

„Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat în legătură cu această întâlnire și că Sorin Grindeanu ar putea pune interesele societății deasupra intereselor PSD și ale lui, personale”, a precizat liderul USR, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu, că „nu va fi deloc ușor” ca Guvernul să vina cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% și cu respectarea tuturor angajamentelor, având în vedere măsurile deja luate, însă este treaba Executivului să găsească soluții.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here