NEWS ALERT
Mihai Bendeac lupta cu o boala sinistra, ceea ce l-a indepartat de ortodoxism. "Daca asta ar fi divinitatea, ma pis pe ea!"

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu președintele țării, Klaus Iohannis, pentru a discuta despre bugetul statului. După ce a atras Guvernului atenția că trebuie să se încadreze în deficitul de 3% impus de Uniunea Europeană, Klaus Iohannis a ținut să aibă și o discuție cu premierul Grindeanu, care a venit la Palatul Cotroceni însoțit de ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.

Curios este că, imediat după întâlnirea cu Iohannis, Sorin Grindeanu a fost convocat la discuții și de șeful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care se spune că ar fi adevăratul șef al Executivului.

Mai multe voci din spațiul public au declarat că această grabă a lui Dragnea de a-l convoca rapid la discuții pe Grindeanu ascunde anumite temeri ale șefului PSD. Acesta ține morțiș să știe orice se discută în Guvern și vrea să aibă siguranța că Sorin Grindeanu nu iese din cuvântul lui.

„Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat în legătură cu această întâlnire și că Sorin Grindeanu ar putea pune interesele societății deasupra intereselor PSD și ale lui, personale”, a precizat liderul USR, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu, că „nu va fi deloc ușor” ca Guvernul să vina cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% și cu respectarea tuturor angajamentelor, având în vedere măsurile deja luate, însă este treaba Executivului să găsească soluții.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns