loading...

Primarul din comuna Icușești din județul Neamț a luat o măsură fără precedent: el a anunțat că persoanele asistate social, care nu deszăpezesc minimum trei gospodării ale bătrânilor, nu vor mai primi banii.

Totodată, primarul Sabarel Rosu vrea ca asistații social să le ducă bătrânilor lemne de foc, apă și medicamente de la farmacie. Iată anunțul primarului:

”Cei ce beneficiaza de ajutor social sint obligati sa dezapezeasca 3 gospodarii de batrini altfel nu vor fi trecuti la Plata. Vor veni cu nume si prenume unde au efectuat orele. Deasemenea le va duce lemne de foc apa, medicamente de la farmacie. Cine nu face vor fi suspendati. Atentie nu glumesc. Trebuie sa ajutam la munca,” a scris primarul Rosu pe Facebook.

Totodată, primarul vrea ca „deszăpezitorii” să vină cu un raport privind numele și gospodăriile la care au contribuit pentru ieșirea de sub nămeți.


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here