NEWS ALERT
Inevitabilul s-a produs. Neurochirurgul italian, supranumit Frankenstein, a reușit să facă primul transplant de cap uman într-un mod neașteptat

Primarul din comuna Icușești din județul Neamț a luat o măsură fără precedent: el a anunțat că persoanele asistate social, care nu deszăpezesc minimum trei gospodării ale bătrânilor, nu vor mai primi banii.

Totodată, primarul Sabarel Rosu vrea ca asistații social să le ducă bătrânilor lemne de foc, apă și medicamente de la farmacie. Iată anunțul primarului:

”Cei ce beneficiaza de ajutor social sint obligati sa dezapezeasca 3 gospodarii de batrini altfel nu vor fi trecuti la Plata. Vor veni cu nume si prenume unde au efectuat orele. Deasemenea le va duce lemne de foc apa, medicamente de la farmacie. Cine nu face vor fi suspendati. Atentie nu glumesc. Trebuie sa ajutam la munca,” a scris primarul Rosu pe Facebook.

Totodată, primarul vrea ca „deszăpezitorii” să vină cu un raport privind numele și gospodăriile la care au contribuit pentru ieșirea de sub nămeți.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns