loading...

Zeci de săteni din Dumbrăveni, județul Constanța, n-au mai așteptat intervenția autorităților și au pus mâna pe lopeți ca să deszăpezească singuri drumul de acces către sat. 6 kilometri de șosea au fost scoși la lumină de sub nămeți, iar satul din izolare.

Totul s-a întâmplat duminică, după viscolul puternic care a afectat jumătate de țară și i-a lăsat pe cei din Dumbrăveni fără provizii.

Circa 40 de localnici au luat hotărârea de a se ajuta unii pe ceilalți și, umăr la umăr, au făcut treabă bună. Mai mult, ca să dea un exemplu, s-au filmat și au trimis înregistrarea pe adresa redacției Neptun TV.

„Am ieșit cu lopata să deszăpezim. N-avem lumină, n-avem nimic, n-avem pâine”, spune unul dintre localnici.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here