loading...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut noi declarații, miercuri seara, referitoare la Ordonanțele de Urgență privind modificarea Codurilor Penale.

Cunoscutul ziarist a șters pe jos cu românii care au votat cu Partidul Social Democrat (PSD) și sunt de acord cu decizia Guvernului Sorin Grindeanu.

Votanții PSD sunt niște ticăloși. Eu refuz să cred că toți votanții PSD sunt de acord cu aceste ordonanțe de urgență. Dar, dacă sunt de acord, înseamnă că sunt niște ticăloși”, a declarat CTP, în direct, la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu nu l-a iertat nici pe liderul PSD. „Domnul Dragnea se credea Nicolae Ceaușescu după alegeri. Credea că orice îi este permis, atât cu poporul, cât și în partid”, a completat acesta.

NEWS ALERT
Maria Ghiorghiu noi profeții despre soarta României: "Se vor ridica ziduri naționale"

De asemenea acesta a declarat la DIGI24 ca partidul ar putea fi dat in judecata si chiar dizolvat pentru hotărârile membrilor Guvernului din aceste zile.

Sursa: bugetul.ro


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here