NEWS ALERT
Oile româneşti în conflict cu militarii americani de la Deveselu! Armata SUA, în război cu un cioban

Camerele de filmat de pe stația spațială ISIS au surprins imagini cu misteriosul obiect numit Cavalerul negru. Nu se știe dacă este o epavă spaţială sau un satelit de origine extraterestră. Părerile sunt împărțite între oamenii de știință.

Începând cu anul 1950, acest subiect este cel mai disputat și controversat. La început, s-a crezut că este un satelit de spionaj rus. S-a dovedit că rușii nu au legătură, așa cum nici o altă țară nu a revendicat acest lucru.

De peste 60 de ani, satelitul transmite semnale radio. Un cercetător suedez susține că a decodat o parte din aceste semnale și că misteriosul obiect vine din sistemul solar Epsilon Bootis, acum 13000 de ani.

Epsilon Bootis este o stea care este cunoscută și sub numele de Izar.
Sunt numeroși astronomi care susțin că Nicola Tesla a fost primul care a interceptat semnale de la misteriosul obiect, după ce în anul 1899 a construit un dispozitiv radio de înaltă tensiune în Colorado, SUA.

Începând cu anul 1930, numeroși astronomi din întrega lume au interceptat aceste semnale. În anul 1948, se obțin primele informații. Obiectul are un diametru de peste 3 kilometri.

Cei doi poli direcționali sunt Pământul și planeta Venus. Evoluția sa este una capricioasă, el necomportându-se ca un corp omologat. Nimeni nu poate să prevadă orbita sa. Acest corp are similitudini cu asteroidul Icar care are un diametru de un kilometru și intră în orbita Pământului o dată la 200 de zile și își schimbă foarte des traiectoria. Viteza lui de deplasare este foarte mare.

În anul 1954, cercetătorul Donald Keyhoe anunță că doi sateliți artificiali gravitează în jurul Pământului sfidând legile fizicii. Orbitele sunt neregulate și se rotesc unul în jurul celuilalt la o distanță de 900 și 600 de kilometri față de suprafața Pământului.

În anul 1957, sunt captate primele fotografii cu misteriosul obiect. În anul 1954, toate ziarele occidentale prezintă știrea despre existența unui obiect misterios, de culoare neagră, care a apărut pe orbita Pământului la o distanță de 600 de kilometri și un al doilea obiect se afla la o distanță de 900 kilometri. La acel moment, cele două misterioase obiecte se aflau în orbita polară a Pământului, ori SUA și URSS nu dispuneau de tehnologia necesară pentru a menține sateliți în acea zonă.

Reprezentanții constructorului aeronautic Lockheed au declarat că obiectul transmite semnale telemetrice care nu pot fi decodate. Semnalele erau transmise la un interval de 10 minute.

În anul 1960, specialiștii americani au estimat că obiectul are o greutate de 15000 de tone. Cel mai mare satelit terestru avea o greutate de 1500 de kilograme.

Pentru că are culoarea neagră este greu de detectat de instrumentele optice. În anul 1961, americanii lansează un satelit cu 350 de milioane de ace din cupru care sunt lansate în spațiu. Acest demers avea ca scop eliminarea bruiajului care afecta comunicațiile militare.

Surpriza a fost una de proporții atunci când misteriosul obiect a aspirat sutele de milioane de ace. După acest incident, americanii au hotărât să repete experimentul. Finalul a fost același.

La începutul lunii martie 2017, camerele de filmat de pe stația spațială ISIS au captat imagini cu misteriosul obiect care se afla în orbita Pământului.

Sursa: efemeride.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
A intrat cu masina la stomatolog! Cum s-a întamplat?
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns