loading...

Ileana Ciuculete a gresit cand si-a dat in mod eronat anul nasterii, dorind sa o creada lumea mai tanara, sustine scriitoarea americana de origine romana Carmen Harra, specialista in numerologie. Ileana Ciuculete s-a nascut pe 20 septembrie 1952, insa in biografia publica apărea data de 20 septembrie 1957.

„Oferind public o alta data a nasterii, Ileana Ciuculete a intervenit in codificarea destinului sau si astfel si-a scurtat viata. A fost o mare greseala. Pentru ca, intr-adevar, daca se nastea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum sa apuce 60 de ani, asa ca a murit la asa-zisa varsta de 59 de ani. Daca transmitea data reala de nastere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta ii oferea o speranta de viata de 89 de ani. Este riscant sa intervii in codificarea destinului modificandu-ti data nasterii”, a declarat pentru Ziarul Ring Carmen Hara.

Referitor la motivul mortii subite, cred ca Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C in organism chiar de la spital, la nasterea copiilor ei, din cauza seringilor si acelor care pe atunci nu se sterilizau suficient si se refoloseau. Acest virus rezista foarte mult in organism fara sa dea simptome, iar cei mai multi purtatori nu au habar ca sunt bolnavi de hepatita C.

In SUA, cei mai supusi acestui risc sunt cei nascuti intre anii 1950 si 1960, cand a fost un varf al natalitatii in America. Si in Romania, toti cei care s-au nascut in acea perioada este bine sa mearga si sa-si faca testul de hepatita C pentru a trata eventuala afectiune. Daca nu este tratata, hepatita C poate provoca moarte subita, asa cum s-a intamplat din pacate si in cazul cantaretei Ileana Ciuculete”, a tinut sa mai precizeze celebra prezicătoare pentru Ziarul Ring.


Filmarea care se vrea ștearsă URGENT de pe internet, pentru că ar crea PANICĂ. VEDEȚI AICI, IMAGINI VIDEO NĂUCITOARE.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here