loading...

Cu câteva zile în urmă, un comunicat Wikileaks susține că CIA foloseşte televizoarele și smartphone-urile pentru a asculta conversațiile oamenilor. Însă, un hacker australian spune că CIA foloseşte tehnologia călătoriei în timp pentru a manipula timpul.

Alfred Lambremont Webre, autor al unui număr de cărți de călătorie de timp, a declarat pentru Daily Star Online că informaţiile Wikileaks nu includ şi programele secrete care permit oamenilor să călătorească înapoi și înainte în timp. Însă Webre consideră că acum este momentul potrivit pentru a vorbi despre ele.

Aşa cum spune Webre (dar cum spuneam şi eu într-un articol din 2016 – Vaticanul ar ascunde încă un mare secret: o maşină a timpului autentică, construită de un călugăr iezuit! Cu Cronovizorul s-ar fi filmat crucificarea lui Iisus Hristos!), Vaticanul ar deţine o maşină a timpului, denumită “Cronovizorul”, ce a fost construită în 1950 de către un călugăr benedictin, pe nume părintele Pellegrino Ernetti. Maşina timpului permite utilizatorului să acceseze “urmele” lăsate de evenimente din trecut şi constă dintr-un ecran pe care e afişată o imagine şi sunt auzite sunete, astfel încât utilizatorul poate “vizualiza” o fereastră a trecutului.

Ca centru istoric al puterii, Vaticanul menține un control strict asupra tehnologiei călătoriei în timp, acordând numai statelor loiale acces la secretele lor. Agenția Centrală de Informații (CIA) din Statele Unite, care a contribuit la fondarea Vaticanului modern este, de fapt, “serviciul secret iezuit”, susține Webre. Ceea ce Vaticanul a făcut este oferirea tehnologiei de călătorie în timp Pentagonului şi CIA-ului, începând cu sfârşitul anilor 1960.

NEWS ALERT
Aproape JUMĂTATE din POPULAŢIA din Romania trebuie să PRIMEASCĂ BANI de la stat. Au nevoie doar de BULETIN!

CIA a văzut imediat că această tehnologie ar putea fi folosită în scopuri politice, spune Webre. Aşa că CIA a stabilit un program la sfârșitul anilor 1960 pentru a obține cunoștințe despre viitorul politic al SUA. Cu ajutorul “Cronovizorului”, viitorul preşedinte al SUA era dezvăluit înainte. Şi mai şocant, Vaticanul ar fi oferit tehnologia “Cronovizorului” şi Marii Britanii.

Webre este absolvent de Drept al Universităţii Yale, avocat, dar şi editor al site-ului de conspiraţii “Exopolitics”.


ATENȚIE! Poate să ne explice cineva ce DUMNEZEU se află în IMAGINILE URMĂTOARE?. DETALIILE DE AICI nu au putut găsi niciun răspuns logic.


Sursa: lovendal.ro


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here