NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

Executivul de la Bruxelles vrea sa introduca un sistem de vize pentru cetatenii extracomunitari, care ar urma sa se aplice si britanicilor, dupa Brexit, titreaza presa de la Londra.

Proiectul prevede introducerea unei taxe de 10 lire sterline (11,5 euro) pentru extracomunitarii care vor vrea sa calatoreasca in Uniunea Europeana ar urma sa li se aplice si cetatenilor britanici, dupa Brexit, relateaza The Guardian, citat de Mediafax.ro.Planul prevede introducerea unui sistem de vize asemanator cu cel al Statelor Unite, in cadrul masurilor de securitate adoptate pe fondul amenintarilor teroriste.

Proiectul urmeaza sa fie discutat zilele urmatoare de ministrii de Interne ai statelor UE si a primit deja avizul britanicului Julian King, comisarul UE pentru Securitate.

„Credem ca va fi un instrument eficient, deoarece ne va permite sa stim mai mult despre persoanele care intentioneaza sa vina in Uniunea Europeana, inclusiv in materie de securitate si imigratie”, a explicat Julian King.

,Propunerile Comisiei Europene prevad crearea unui sistem de aplicatii online pentru vize de calatorie in spatiul UE. Va exista si o taxa de viza, echivalentul a 10 lire (11,5 euro). In momentul de fata, cetatenii britanici pot calatori liber in spatiul Uniunii Europene, dar situatia s-ar putea schimba dupa iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar.

Intrebata in septembrie daca britanicii vor risca sa plateasca taxe pentru calatoriile in UE, Amber Rudd, ministrul britanic de Interne, declara: „Nu cred ca acest lucru este de dorit, dar nu putem exclude posibilitatea.”

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Mesajul transmis de părintele Calistrat mamelor care îşi lasă pruncii pe mâna bonelor: „Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns