NEWS ALERT
Delir total in strada cu un preot beat mort. Ce le spune politistilor care l-au prins dupa o urmarire ca-n filme - video

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă marţi seara din cauza unei ciroze galopante, lăsând în urmă o ţară întreagă îndurerată.

Interpreta de muzică populară a murit la spital în braţele soţului ei. Elena Merişoreanu a mărturisit că soţul Ilenei Ciuculete a fost la un pas să comită un gest extrem după ce artista s-a stins din viaţă. Interpreta a explicat care este motivul pentru care a pozat-o pe Ileana în sicriu.

”Eu am vorbit cu Ileana acum 5-6 zile. Când l-am sunat am avut impresia că l-am sculat din somn. Mi-a zis că Ileana a plecat, a plecat definitiv dintre noi, iar în clipa aceea a început să ţipe, iar eu am crezut că paralizez când am aflat. Cornel nu o lăsa să facă absolut nimic, îi făcea masaj, nu o lăsa să se ducă nici să ia o pâine. Îi ieşise o gâlmă, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor şi i-a zis că nu mai are scăpare. El este inginer la aeronave. A spus că ,,mă gândesc să-mi iau viaţa, dar nu am cum că îmi ia diavolul sufletul şi nu ajung lângă Ileana dacă mă omor”. Da, i-am făcut poze, dar nu numai eu. I-au făcut şi fraţii şi toţi. Am cerut voie. Arăta extraordinar! Era fardată, ziceai că vine de la emisiune. Era îmbrăcată în costum popular. O să păstrez în memorie şi cât voi trăi pe acest pământ. M-a rugat şi cineva din străinătate să-i trimit, că nu-i venea sa creadă.”, a declarat Elena Merişoreanu.

Sursa: cancan.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns