Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă marţi seara din cauza unei ciroze galopante, lăsând în urmă o ţară întreagă îndurerată.

loading...

Interpreta de muzică populară a murit la spital în braţele soţului ei. Elena Merişoreanu a mărturisit că soţul Ilenei Ciuculete a fost la un pas să comită un gest extrem după ce artista s-a stins din viaţă. Interpreta a explicat care este motivul pentru care a pozat-o pe Ileana în sicriu.

”Eu am vorbit cu Ileana acum 5-6 zile. Când l-am sunat am avut impresia că l-am sculat din somn. Mi-a zis că Ileana a plecat, a plecat definitiv dintre noi, iar în clipa aceea a început să ţipe, iar eu am crezut că paralizez când am aflat. Cornel nu o lăsa să facă absolut nimic, îi făcea masaj, nu o lăsa să se ducă nici să ia o pâine. Îi ieşise o gâlmă, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor şi i-a zis că nu mai are scăpare. El este inginer la aeronave. A spus că ,,mă gândesc să-mi iau viaţa, dar nu am cum că îmi ia diavolul sufletul şi nu ajung lângă Ileana dacă mă omor”. Da, i-am făcut poze, dar nu numai eu. I-au făcut şi fraţii şi toţi. Am cerut voie. Arăta extraordinar! Era fardată, ziceai că vine de la emisiune. Era îmbrăcată în costum popular. O să păstrez în memorie şi cât voi trăi pe acest pământ. M-a rugat şi cineva din străinătate să-i trimit, că nu-i venea sa creadă.”, a declarat Elena Merişoreanu.

Sursa: cancan.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here