loading...

Mai multe fotografii cu trupul neînsufleţit al Daliei Ducă (24 de ani), tânăra din Oradea împuşcată mortal săptămâna trecută de fostul iubit, au fost făcute publice de unul dintre anchetatorii care trebuiau să afle circumstanţele în care s-a produs crima.

Potrivit gandul.info, au ieşit la lumină noi informaţii despre Dalia Ducă, tânăra de 24 de ani din Oradea, care a fost împuşcată în cap miercurea trecută, alături de iubitul ei, şi despre ancheta demarată pentru prinderea criminalului, Adrian Hladii.

Cu toate că au fost destul de reţinuţi până acum în a da mai multe detalii presei legate de acest incident, anchetatorii nu au avut nicio problemă să distribuie în spaţiul public imagini explicite cu tânăra ucisă. Totuşi, un astfel de gest este pedepsit prin lege.

Mai multe fotografii explicite cu trupul neînsufleţit al Daliei, care se afla pe jos plină de împuşcături, au ajuns virale pe internet. Imaginile au fost realizate de anchetatori în locul în care a avut loc tragicul incident.

NEWS ALERT
CIA, serviciul de spionaj american, desecretizează dosarele Revoluției. Ce știau spionii SUA?

Aceste poze au fost publicate pe mai multe grupuri, cum ar fi Info Trafic sau pagina de Facebook a publicației Bihoreanul, în ciuda insistențelor acestora de a-i face pe cititori să nu mai distribuie astfel de imagini fiindcă este ilegal, conform ebihoreanul.ro.

Publicaţia Bihoreanul a aflat că cel care a transmis fotografiile este Ciprian Bodea, criminalist în cadrul Poliţiei şi fotograf particular. Potrivit mai multor investigaţii, acesta ar fi trimis pozele unor amici care le-au publicat pe internet.


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here