NEWS ALERT
Trei medici l-au declarat mort, dar s-a trezit înainte de autopsie

Mai multe fotografii cu trupul neînsufleţit al Daliei Ducă (24 de ani), tânăra din Oradea împuşcată mortal săptămâna trecută de fostul iubit, au fost făcute publice de unul dintre anchetatorii care trebuiau să afle circumstanţele în care s-a produs crima.

Potrivit gandul.info, au ieşit la lumină noi informaţii despre Dalia Ducă, tânăra de 24 de ani din Oradea, care a fost împuşcată în cap miercurea trecută, alături de iubitul ei, şi despre ancheta demarată pentru prinderea criminalului, Adrian Hladii.

Cu toate că au fost destul de reţinuţi până acum în a da mai multe detalii presei legate de acest incident, anchetatorii nu au avut nicio problemă să distribuie în spaţiul public imagini explicite cu tânăra ucisă. Totuşi, un astfel de gest este pedepsit prin lege.

Mai multe fotografii explicite cu trupul neînsufleţit al Daliei, care se afla pe jos plină de împuşcături, au ajuns virale pe internet. Imaginile au fost realizate de anchetatori în locul în care a avut loc tragicul incident.

Aceste poze au fost publicate pe mai multe grupuri, cum ar fi Info Trafic sau pagina de Facebook a publicației Bihoreanul, în ciuda insistențelor acestora de a-i face pe cititori să nu mai distribuie astfel de imagini fiindcă este ilegal, conform ebihoreanul.ro.

Publicaţia Bihoreanul a aflat că cel care a transmis fotografiile este Ciprian Bodea, criminalist în cadrul Poliţiei şi fotograf particular. Potrivit mai multor investigaţii, acesta ar fi trimis pozele unor amici care le-au publicat pe internet.

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Câți bani va primi o pacientă infectată într-un spital din Regatul Unit?
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns