loading...

Poliția din Catania  a arestat trei persoane pentru că transportau 4,600 kg de cocaină, pe care au luat-o cu mașina din Calabria.

Cei trei sunt Rosario Vasta, de 49 de ani, Massimiliano Litteri, de 46, și românca de 28 de ani, Alexandra Brighenti.

Sunt acuzați de transport și deținere de stupefiante. Drogurile aveau o valoare de circa 160.000 de euro en-gros, dar plasate pe piață, ar fi adus un profit de circa 800.000 de euro.

Cei trei au fost prinși la întoarcerea lor la Catania de polițiștii care efectuau controale pe autostrada Messina-Catania. Vasta și românca se aflau într-o mașină Mercedes clasa A.

NEWS ALERT
ATENTIE! Nu mai beti asa ceva! Un adolescent A MURIT dupa ce a consumat 3 astfel de bauturi in 2 ore. Nimeni nu stia pana acum cat de PERICULOASE sunt. Toti le consumam

Litteri, cunoscut cu antecedente penale, conducea un Fiat Panda. Pachetele cu cocaină erau ascunse în panoul anterior al vehiculului lui Litteri.

Sursa: .gazetaromaneasca.com


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here