loading...

Un cocoş gigantic, care apare într-un videoclip postat pe pagina UNILAD, a stârnit numeroase comentarii. Masiva galinacee se plimbă ţanţoş, amintind de cocoşul din celebra poveste a lui Creangă, după ce a înghiţit toate orătăniile din ograda boierului.

Frumosul exemplar a fost subiectul a peste 50.000 de comentarii. Unii internauţi l-au considerat un fel de struţ, alţii dinozaur sau velociraptor.

Speriat de dimensiunile uriaşe ale exemplarului, un utilizator a tras un semnal de alarmă, atenţionând asupra faptului că, dacă nu-l mâncăm noi (n.r. cocoşul), ne va mânca el pe noi.

Cei mai sceptici au spus că filmarea este înşelătoare şi că, de fapt cocoşul nu ar fi, în realitate, chiar atât de mare.

Videoclipul a fost distribuit de peste 86.000 de ori, adunând aproape 7 milioane de vizualizări în 20 de ore.


Filmarea care se vrea ștearsă URGENT de pe internet, pentru că ar crea PANICĂ. VEDEȚI AICI, IMAGINI VIDEO NĂUCITOARE.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here