loading...

Un articol șocant, cu titlul „Sute de fani susțin că l-au văzut pe Justin Bieber când s-a transformat într-o reptilă uriașă”, a apărut într-un ziar australian, în urma unui concert susținut de vedeta canadiană.

De nenumărate ori s-au scris numeroase articole conspiraționiste care îl plasau pe Justin Bieber în sfera reptilienilor. Până de curând, nu existau dovezi foarte clare cu privire la această teorie incredibilă, dar în urma unui concert susținut de Justin Bieber în Australia, lucrurile s-au schimbat dramatic.

În timpul unui concert, susținut de Justin Bieber, fanii australieni au fost șocați când starului canadian i-au apărut din senin solzi pe față. Această ipostază a fost observată și de bodyguarzii artistului, care au încercat să-i oprească cu brutalitate pe oamenii din primele rânduri să facă fotografii.

Informația a fost preluată de foarte multe site-uri din lume, care au și publicat o serie de fotografii cu misteriosul incident.

NEWS ALERT
Germania construieşte discret o armată europeană alături de Cehia şi România

ATENȚIE! Poate să ne explice cineva ce DUMNEZEU se află în IMAGINILE URMĂTOARE?. DETALIILE DE AICI nu au putut găsi niciun răspuns logic.


Interesant este faptul că în trecut au existat numeroase speculații cu privire la originea reptiliană a lui Justin Bieber. Sunt numeroase voci care au susținut că Justin Bieber se trage din linia de sânge a reptilienilor și că starul nu are nicio legătură cu oamenii.

 Straniu este faptul că publicația australiană Perth Now a șters articolul în cauză și nu a oferit nicio explicație coerentă cu privire la această practică. Se presupune că au existat numeroase presiuni venite din partea starului canadian, dar această ipoteză nu a fost nici până în ziua de astăzi confirmată.
În momentul de față, subiectul principal de dezbatere pe internet este dacă Justin Bieber este reptilian sau nu. Noi nu deținem acest răspuns și din această cauză, cel mai bine este ca fiecare să tragă propria concluzie.

Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here