Kate Middleton rupe tăcerea. Ce secret a ținut ascuns timp de 22 de ani?

S-a îndrăgostit de un prinț, s-a căsătorit cu el și a devenit membru al familiei regale britanice, apoi a făcut doi copii frumoși. Dar, în ciuda faptului că este una dintre cele mai invidiate femei de pe glob, Kate Middleton nu a avut întotdeauna o viață perfectă și probabil nici acum nu are. După 22 de ani, Ducesa de Cambridge a decis să vorbească pentru prima dată despre un secret legat de trecutul său tumultos, pe care l-a păstrat timp de 22 de ani.

Chinuită de tot felul de agresori în timpul școlii, soția Prințului William le-a dezvăluit prietenilor săi că părinții ei, Michael și Carole Middleton, nu au avut de ales și au dus-o pe actuala prințesă la ședințe de terapie, pe când avea doar 13 ani. Asta a venit la puțin timp după ce familia ei s-a văzut obligată să o multe de la o școală de prestigiu din Berkshire, Anglia. După spusele unui prieten apropiat ducesei: „Kate era văzută ca o ființă slabă de celelalte fete, pentru că era genul de copil timid. Era foarte înaltă și slăbuță în comparație cu colegii ei și foarte conștientă de sine. Se luau de ea de fiecare dată când aveau ocazia și i-au transformat viața lui Kate într-un coșmar”.

Bineînțeles că decizia familiei Middleton de a o duce pe Kate la consiliere nu a fost una foarte ușoară, deoarece se îngrijorau că ar putea să o facă să devină și mai slabă: „Au fost foarte temători pentru că nu voiau ca ea să fie disprețuită public.” După ce a primit ajutor din partea specialiștilor, Kate și-a recăpătate respectul și încrederea în propria persoană, a găsit sensul fericirii și s-a dezvoltat frumos la p nouă școală.

Prietenii Ducesei spun că experiența sa din trecut cu hărțuirea au făcut-o să se implice în proiecte de genul acesta, alături de soțul său Prințul William, 34 de ani, și de fratele lui, Harry, 32 de ani. Regalitățile au făcut chiar și un obicei din a-i încuraja pe alții, în special pe tineri, să caute ajutor atunci când au nevoie. La un eveniment săptămâna trecută, o campanie a intitulată Heads Together, Kate și-a exprimat temerile în legătură cu acest subiect: „Frica sau reticența, sau faptul că nu vrem să-i împovărăm pe ceilalți cu problemele noastre îi face pe oameni să sufere în tăcere.”

Aceste îngrijorări vin cu siguranță din faptul că Middleyon nu vrea ca alții să treacă prin clipele grele cu care a avut ea de-a face în adolescență: „Acesta este și motivul pentru care se simte determinată și vrea ca orice victimă să aibă parte de suportul de care are nevoie.”

În ciuda statutului de regalitate, Kate și William nu vor ezita să le ofere copiilor George și Charlotte ajutorul necondiționat: „Prin munca mea la organizațiile de ajutorare a famiilor și a copiilor, am realizat un singur lucru, că a-i oferi consiliere unui copil care are nevoie este cel mai bun lucru posibil pe care îl putem face ca micuții noștri să crească frumos”.

Sursa: www.okmagazine.ro

loading...

Lasă un răspuns