DISTRIBUIȚI
loading...

Faptul ca Ilie Nastase a purtat uniforma de general la lansarea magazinului sotiei (foto) a iritat militarii de cariera.

Pe colonelul în rezervă Didel Bădărău (56 ani), fost comandant al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Galați, îl revoltă modul în care Ilie Năstase foloseşte uniforma Armatei Române. „El poartă ținuta de general când vrea și unde vrea. În plus, îşi pune niște accesorii care nu au nimic în comun cu uniforma militară. Probabil că l-ați mai văzut la Ziua Națională, când vine înfofolit cu niște fulare de fițe, care schimonosesc rău de tot uniforma“, spune colonelul pentru adevarul.ro. „Nu poţi să te plimbi cu uniforma la mall sau la piață, ci doar la ocazii speciale: Ziua Armatei, Ziua Națională, Ziua Imnului și Ziua Drapelului“, explică ofiţerul.

click.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Sunt foști si actuali militari pentru care Armata a însemnat totul…educație, profesie, performanța, sacrificii…si nu au obținut aceasta înaltă demnitate a Statului si Armatei… generic vorbind… gradul de general. Este trist sa vezi cum unul dintre simbolurile naționale, uniforma militara, este batjocorit in cel mai josnic mod! Nu contează de catre cine! Poate ca, intr-o buna zi, va veni un „conducator de neam si țara” (este singura persoana care are dreptul legal) care sa stopeze acest nesabuit si abuziv obicei (acordarea calității , implicit a gradului militar, drept recompensa pentru alte activități decat cele de profil…asa cum nici calitatea de medic, profesor, magistrat, arhitect, pilot etc. nu se acorda oricui)…

Lasă un răspuns