NEWS ALERT
Doi părinţi din Rusia şi-au violat fiica zi de zi. „Am vrut să o pregătim pentru viața de adult. Mai bine noi decât vreun dement”

Faptul ca Ilie Nastase a purtat uniforma de general la lansarea magazinului sotiei (foto) a iritat militarii de cariera.

Pe colonelul în rezervă Didel Bădărău (56 ani), fost comandant al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Galați, îl revoltă modul în care Ilie Năstase foloseşte uniforma Armatei Române. „El poartă ținuta de general când vrea și unde vrea. În plus, îşi pune niște accesorii care nu au nimic în comun cu uniforma militară. Probabil că l-ați mai văzut la Ziua Națională, când vine înfofolit cu niște fulare de fițe, care schimonosesc rău de tot uniforma“, spune colonelul pentru adevarul.ro. „Nu poţi să te plimbi cu uniforma la mall sau la piață, ci doar la ocazii speciale: Ziua Armatei, Ziua Națională, Ziua Imnului și Ziua Drapelului“, explică ofiţerul.

click.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Prima femeie ministru a României avea studii la Harvard şi a deschis prima clinică de neurochirurgie
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

2 COMENTARII

  1. Sunt foști si actuali militari pentru care Armata a însemnat totul…educație, profesie, performanța, sacrificii…si nu au obținut aceasta înaltă demnitate a Statului si Armatei… generic vorbind… gradul de general. Este trist sa vezi cum unul dintre simbolurile naționale, uniforma militara, este batjocorit in cel mai josnic mod! Nu contează de catre cine! Poate ca, intr-o buna zi, va veni un „conducator de neam si țara” (este singura persoana care are dreptul legal) care sa stopeze acest nesabuit si abuziv obicei (acordarea calității , implicit a gradului militar, drept recompensa pentru alte activități decat cele de profil…asa cum nici calitatea de medic, profesor, magistrat, arhitect, pilot etc. nu se acorda oricui)…

Lasă un răspuns