NEWS ALERT
Un șef din Poliția Capitalei despre modificările legilor justiției: „Va trebui să punem pedofilul față în față cu victima”

Acest băiețel a pierdut 75% din vedere din cauza unei jucării care există în fiecare casă.

Dacă te-ai născut în anii ’80 sau ’90 cu siguranță ții minte cum se distrau atunci copiii… Mulți copii aveau lasere, pe care le luau la școală și enervau cu ele profesorii, distrăgându-i de la muncă. Însă acum laserele sunt folosite chiar de profesori, în loc de arătătorul învechit.

Din neglijență, mulți maturi lasă aceste lasere la nimereală, fiind siguri că ele nu prezintă niciun pericol. Dar uită că ele au fost făcute în China, unde normele de siguranță pentru astfel de lucruri nu sunt luate în calcul în timpul producției.

i poftim și un caz real: un băiat de 14 ani a vrut să se joace cu laserul și și-a luminat cu el în ochi. Ceea ce a urmat după aceasta nu e greu de ghicit…

Bietul băiat a pierdut 75% din vedere. Acum vederea sa poate fi recuperată doar cu ajutorul microchirurgiei. Sfătuim pe toți părinții să privească acest video. Dacă aveți acasă astfel de lasere ar fi bine să le ascundeți sau să le aruncați, pentru a evita astfel de tragedii. La fel de bine este să informați copiii despre pericolul unor astfel de jucării.

Sursa: www.perfectmedia.tv

NEWS ALERT
Ion Iliescu l-ar fi lăsat! Cine s-a opus venirii Regelui în țară, în anul 1990 și de ce?
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

  1. In anumite tari, o astfel de intamplare atrage un proces costisitor si plata unor despagubiri de milioane de euro. Ar trebui procedat la fel si un Romania.

Lasă un răspuns