loading...

Acest băiețel a pierdut 75% din vedere din cauza unei jucării care există în fiecare casă.

Dacă te-ai născut în anii ’80 sau ’90 cu siguranță ții minte cum se distrau atunci copiii… Mulți copii aveau lasere, pe care le luau la școală și enervau cu ele profesorii, distrăgându-i de la muncă. Însă acum laserele sunt folosite chiar de profesori, în loc de arătătorul învechit.

Din neglijență, mulți maturi lasă aceste lasere la nimereală, fiind siguri că ele nu prezintă niciun pericol. Dar uită că ele au fost făcute în China, unde normele de siguranță pentru astfel de lucruri nu sunt luate în calcul în timpul producției.

i poftim și un caz real: un băiat de 14 ani a vrut să se joace cu laserul și și-a luminat cu el în ochi. Ceea ce a urmat după aceasta nu e greu de ghicit…

Bietul băiat a pierdut 75% din vedere. Acum vederea sa poate fi recuperată doar cu ajutorul microchirurgiei. Sfătuim pe toți părinții să privească acest video. Dacă aveți acasă astfel de lasere ar fi bine să le ascundeți sau să le aruncați, pentru a evita astfel de tragedii. La fel de bine este să informați copiii despre pericolul unor astfel de jucării.


AICI GĂSEȘTI POVESTEA unei TINERE MAME de 21 de ani căsătorită cu 5 frați, care se culcă pe rând cu ei. Ea are un copil care....Citește continuarea aici


Sursa: www.perfectmedia.tv


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...
NEWS ALERT
Povestea cutremuratoare a femeii care s-a aruncat cu cei trei copii în fața trenului. Ultimele detalii

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

1 COMENTARIU

  1. In anumite tari, o astfel de intamplare atrage un proces costisitor si plata unor despagubiri de milioane de euro. Ar trebui procedat la fel si un Romania.

Lasă un răspuns