loading...

După moartea unei femei însărcinate, medicii au făcut o expertiză. Ceea ce au descoperit a șocat întreaga lume!

Fiecare om are anumite valori, pe care el le consideră foarte importante: unii oameni se implică în acte caritabile, alții iubesc fotbalul și îl promovează, cineva caută apă în pustiuri, iar altcineva se pregătește să zboare în cosmos, riscând să nu se mai întoarcă acasă. Acest articol conține istoria unei femei, care a hotărât să-și riște viața ca să devină încă o dată mamă.

Sandra Pedro (Portugalia) avea deja un fiu de 8 ani și, totuși, a decis să mai rămână o dată însărcinată. Nu există o bucurie mai mare pentru o familie decât vestea că în curând ea se va mări. Așa a fost și în familia Sandrei, însă fericirea lor n-a durat mult…

La vârsta de 37 de ani, femeia avea o mulțime de boli cronice — natura nu a înzestrat-o cu o sănătate bună. Sandra a suferit câteva pneumonii severe și a fost chiar și în comă, avea probleme cardiace severe și se lupta cu cancerul renal. Având în vedere aceste aspecte, medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, însă ea nu le-a urmat sfatul. Dorința de a deveni iarăși mamă a învins frica de moarte.

Această decizie a fost fatală pentru Sandra: fiind deja însărcinată și știind că va avea un băiețel, ea a fost internată în secția de terapie intensivă cu o imensă hemoragie cerebrală. Timp de două săptămâni medicii au luptat pentru viața ei, însă până la urmă i-au declarat decesul. Creierul ei murise. Sandra murise.

Dar examinarea post-mortem semăna cu o minune — băiețelul din trupul femeii decedate era viu! Familia și medicii au făcut un pas fără precedent: ei au hotărât să mențină organismul Sandrei în viață, pentru ca sarcina să poată evolua. Astfel copilul a primit șansa să se nască! Și peste 107 zile, după 32 de săptămâni de sarcină, pe lume a apărut un băiețel sănătos!

După operația cezariană corpul Sandrei a fost deconectat de la aparate și familia ei a putut să o înmormânteze. Însă nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie, deoarece copilul s-a putut naște, chiar dacă mama sa nu mai era în viață! Chiar și medicii, care sunt obișnuiți cu astfel de situații, au fost emoționați.


ATENȚIE! Acestea sunt IMAGINILE care au fost văzute de peste jumătate din populația planetei. Au un puternic impact emoțional. DETALII AICI.

Sursa: www.perfectmedia.tv

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here