Adevărul despre Revoluția din 1989! Iată cum a fost stabilită soarta României la Malta

În ultimii 27 de ani, s-a vehiculat de nenumărate ori faptul că Revoluția din 1989 a fost o mare farsă și că marile puteri ale vremii au dorit cu ardoare înlăturarea lui Nicolae Ceaușescu din fruntea României.

Pentru că istoria nu este decât o poveste relatată din diverse perspective, numeroase sunt evenimentele asupra cărora planează și în ziua de astăzi suspiciuni fondate. Unul dinte aceste evenimente este marea Revoluție din 1989. În acele vremuri, s-a spus că poporul, sătul de viața grea, din senin a stârnit o revoltă ad-hoc și în acest fel Ceaușescu a fost îndepărtat și mai apoi asasinat.

Istoricul Alex Mihai Stoenescu, publică în ultima s-a lucrare legată despre revoluţia din 1989, ‘Cronologia evenimentelor din decembrie 1989’, cum a fost hotărâtă înlăturarea lui Nicolae Ceauşescu de la conducerea României, de către marile puteri SUA şi URSS, la întâlnirea dintre preşedintele american George Bush şi cel sovietic Mihail Gorbaciov, ce a avut loc la Conferinţa de la Malta, din data de 2-3 decembrie 1989.

Cei doi lideri mondiali au hotărât atunci soarta României și al liderului din Panama. Interesant este faptul că serviciile secrete românești de la acea vreme au intrat în posesia aceste informații chiar în seara zilei de 3 decembrie, când soarta României fusese pecetluită. Indiferent de metode, Ceaușescu trebuia să dispară din peisajul mondial și atât Rusia, cât și SUA, au abordat această situație cu oameni speciali, care aveau rolul să declanșeze marea revoltă.

Generalul Iulian Vlad îl informează pe Nicolae Ceauşescu asupra deciziilor luate de liderii SUA şi URSS la Conferinţa de la Malta. În fata gravităţii şi importanţei acestei informaţii, precum şi pe baza valorii persoanei care o difuză, generalul Iulian Vlad s-a deplasat de urgenţă într-o locaţie specială pentru a face personal operaţia de verificare a inforatiei. Sursa a confirmat datele înţelegerii de la Malta şi a furnizat alte câteva amănunte. Ca urmare a acestei întâlniri, dar și pe baza informaţiilor obţinute din reţeaua care acţiona în anturajul întâlnirii de la Malta, şeful Departamentului Securităţii Statului a imtocmit doua note cu caracter ultrasecret.

PRIMA NOTĂ
În cursul discuţiilor din Malta, secretarul general al PCUS, Mihail Gorbaciov, şi preşedintele american George Bush au hotărât înlăturarea regimului socialist din România”.

A DOUA NOTĂ
Cu ocazia convorbirilor de la Malta între secretarul general al PCUS, Mihail Gorbaciov, şi preşedintele american, George Bush s-a convenit intervenţia militară a Statelor Unite în Panama”.

Aceste dezvăluiri confirmă încă o dată faptul că poporul român nici nu a avut habar ce se petrece la Revoluția din 1989 și că au existat numeroși agenți speciali din străinătate, care au jucat rolul revoluționarilor. Revoluția a fost o mascaradă pentru că în esența s-a numit lovitură de stat.

Sursa: www.efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here