loading...

O descoperire tulburătoare făcută acum un an a uluit întreaga lume: un sicriu de sticlă, cu o fetiță necunoscută înăuntru. Cine este de fapt fetița.

Descoperirea a fost făcută de muncitorii care lucrau la renovarea unei case din San Francisco.

Aceștia au găsit un sicriu cu capat transparent, în care se afla trupul unei fetițe, cel mai probabil din secolul 19.

Locul de construcție adăpostise pe vremuri un cimitir, așa că găsirea unui sicriu nu a fost neapărat șocantă.

NEWS ALERT
ATENȚIE ȘOFERI! Începând de astăzi aceasta este NOUA lista de prețuri pentru ASIGURAREA AUTO RCA 2017, în funcție de vârsta șoferului și de autovehicul

Interesant a fost faptul că trupul era perfect păstrat.

Între timp, un ONG a făcut cercetări pentru a afla identitatea micuței. Este vorba despre Edith Howard Cook, care a murit cu șase săptămâni înaintea zilei sale de naștere, pe 13 octombrie 1876.

Cercetările au mai arătat că fetița se născuse cel mai probabil într-o familie înstărită.

Argumentele: copila era îmbrăcată într-o rochie albă de botez, avea cizmulițe înalte și avea trandafiri și frunze de eucalipt în sicriu.

Potrivit celor implicați în cercetări, corpul fetiței a rămas aproape intact. „Tot părul era încă acolo, unghiile erau intacte” a explicat un muncitor.

Sursa: realitatea.net


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here