NEWS ALERT
VIDEO EMOŢIONANT: Poezia „Lacul“, de Mihai Eminescu, recitată în română, de Ambasadorul Marii Britanii, chiar lângă lacul de la Ipoteşti

O descoperire tulburătoare făcută acum un an a uluit întreaga lume: un sicriu de sticlă, cu o fetiță necunoscută înăuntru. Cine este de fapt fetița.

Descoperirea a fost făcută de muncitorii care lucrau la renovarea unei case din San Francisco.

Aceștia au găsit un sicriu cu capac transparent, în care se afla trupul unei fetițe, cel mai probabil din secolul 19. Locul de construcție adăpostise pe vremuri un cimitir, așa că găsirea unui sicriu nu a fost neapărat șocantă. Interesant a fost faptul că trupul era perfect păstrat.

Între timp, un ONG a făcut cercetări pentru a afla identitatea micuței. Este vorba despre Edith Howard Cook, care a murit cu șase săptămâni înaintea zilei sale de naștere, pe 13 octombrie 1876.

Cercetările au mai arătat că fetița se născuse cel mai probabil într-o familie înstărită. Argumentele: copila era îmbrăcată într-o rochie albă de botez, avea cizmulițe înalte și avea trandafiri și frunze de eucalipt în sicriu.

Potrivit celor implicați în cercetări, corpul fetiței a rămas aproape intact. „Tot părul era încă acolo, unghiile erau intacte” a explicat un muncitor.

Sursa: realitatea.net

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Mesajul transmis de părintele Calistrat mamelor care îşi lasă pruncii pe mâna bonelor: „Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns