loading...

La aproape 90 de ani, o doctorița din Rusia uimește prin puterea sa de munca. Ea isi face meseria ca in tinerete. Profesorul Leon Danaila, neurochirurgul care face operații pe creier la 83 de ani, nu reprezinta un caz unic in lume de longevitate in lumea medicinei. De fapt, exista o femeie chirurg care isi continua activitatea la o vârstă si mai mare, scrie kanald.ro.

Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucrează la spitalul din Kazan, langa Moscova. In pofida vârstei sale înaintate, ea continua sa faca patru operații pe zi.

Alla locuiește intr-un apartament in care isi îngrijește nepotul paralizat si cele opt pisici. A fost chirurg timp de 67 de ani. In cariera sa a facut peste 10.000 de operații si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

„Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata. Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?”, a declarat ea pentru site-ul litefm.com.

NEWS ALERT
Jocul Kendama: ce este, de ce face bine la sănătatea copilului şi cum se joacă

Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii. „Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult”, a spus ea simplu.


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here