NEWS ALERT
VIDEO EMOŢIONANT: Poezia „Lacul“, de Mihai Eminescu, recitată în română, de Ambasadorul Marii Britanii, chiar lângă lacul de la Ipoteşti

La aproape 90 de ani, o doctorița din Rusia uimește prin puterea sa de munca. Ea isi face meseria ca in tinerete. Profesorul Leon Danaila, neurochirurgul care face operații pe creier la 83 de ani, nu reprezinta un caz unic in lume de longevitate in lumea medicinei. De fapt, exista o femeie chirurg care isi continua activitatea la o vârstă si mai mare, scrie kanald.ro.

Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucrează la spitalul din Kazan, langa Moscova. In pofida vârstei sale înaintate, ea continua sa faca patru operații pe zi.

Alla locuiește intr-un apartament in care isi îngrijește nepotul paralizat si cele opt pisici. A fost chirurg timp de 67 de ani. In cariera sa a facut peste 10.000 de operații si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

„Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata. Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?”, a declarat ea pentru site-ul litefm.com.

Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii. „Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult”, a spus ea simplu.

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Au vrut să-l fotografieze, dar el a crezut că va fi împuşcat de obiectivul aparatului. Fotografia care a rupt inimile a milioane de oameni
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns