loading...

Aflată la o vârstă venerabilă, Stela Popescu a destăinuit câteva dintre „păcatele tinereţilor”, într-o emisiune televizată. Actriţa a vorbit despre dragoste şi sex, mărturisind că nu i-a fost fidelă soţului său.

La 81 de ani, Stela Popescu este în continuare extrem de spumoasă.

„Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital, e absolut vital! Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală, dar depinde de cei doi să păstreze ardoarea începutului. Sunt oameni care s-au iubit toată viaţa fără să se înşele unul pe altul. Dacă există înseamnă că se poate! Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, dar cu mare grijă (râde). Există situaţii în viaţă când nu mai poţi să-ţi stăpâneşti pornirile. Poţi să întâlneşti şi să ai norocul să întâlneşti aşa ceva, pentru că este o stare absolut înnebunitoare, să simţi că trebuie să fii neapărat acolo! Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum, când mă gândesc, puteam să nu fac chestia aia”, a povestit Stela Popescu pentru night show-ul lui Dan Capatos.

Sursa: libertatea.ro

NEWS ALERT
La 81 de ani, Stela Popescu recunoaște senin că și-a ÎNȘELAT soțul. "Am ÎNȘELAT, cu mare grijă.."

Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here