NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

Usturoiul este un antibiotic natural, extrem de apreciat în toate bucătăriile. Însă, dacă este consumată o cantitate mai mare decât ar trebui, pot să apară unele probleme.

Usturoiul este o sursă importantă de nutrienți, fiind folosit pentru a preveni și pentru a trata mai multe afecțiuni. Cu toate acestea, dacă este consumat în exces, duce la apariția unor probleme. Specialiștii recomandă să nu se consume o cantitatea foarte mare.

Dacă este consumat crud, usturoiul duce la apariția unor probleme mai grave. Poate fi vorba despre intoleranțe sau chiar despre alergii. Important este să se evite cantitățile foarte mari. Astfel, vei beneficia de proprietățile acestui aliment, fără a-ți pune sănătatea în pericol.

Înainte de toate, putem vorbi despre crampe și disconfort la nivelul stomacului. De asemenea, în cazurile mai grave nu este exclus să apară greața, diareea sau vomă.

Mirosul corpului este o altă problemă care apare.

Respirația urât mirositoare este o problemă care apare frecvent. Dacă aceasta poate fi înlăturată cu ajutorul apei de gură și a pastei de dinți, trebuie să se știe că mirosul va fi eliminat și prin pori, prin respirație. Deci, dacă se va consuma o cantitate prea mare de usturoi, atunci mirosul corporal este un alt dezavantaj al consumul exagerat.

Alergiile nu sunt excluse. Astfel, apar simptome neplăcute precum durerile de cap, iritațiile la nivelul pielii, gaze, balonare, febră sau diaree.

De asemenea, cei care consumă suc de usturoi trebuie să aibă mare grijă. Asta pentru că este un aliment puternic ce poate duce la apariția unor sângerări la nivel digestiv. Mai ales în cazul persoanelor care suferă de unele afecțiuni ce duc cu ușurință la apariția sângerărilor.

De asemenea, usturoiul nu trebuie consumat de anumite categorii de persoane. Cei care se confruntă cu insomnia, cu deshidratarea, au diferite inflamații, au suferit un transplant sau suferă de diabet ori hipoglicemie nu ar trebui să consume usturoi.

sursa Exquis.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Alimentele care te ajută să învingi depresia! Ce efecte au?
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns