loading...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adaugand ca aceasta masura va fi luata pentru a-i determina pe medici sa nu mai plece la munca in strainatate.

„Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu.

S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plans toti ca ne pleaca medicii din tara. Normal ca, avand capacitatea de pregatire foarte buna, mergeau sa castige bani mai multi. Ca sa ii aduci inapoi trebuie sa le oferi salarii comparabile cu ceea ce este in Vest”, a afirmat Dragnea, vineri, la Bacau.

Ramane de vazut daca eliminarea impozitului pentru medici se va aplica si in privat sau doar in sistemul de stat.

NEWS ALERT
Un tânăr de 18 ani a inventat sutienul care depistează semnele timpurii ale CANCERULUI la sân. Trebuie purtat doar o oră pe săptămână (VIDEO)

Programul de guvernare al PSD, cu care a castigat algerile, prevede ca, incepand cu 2018, impozitul pe venit va fi eliminat pentru mai multe categorii de salariati, precum medici, artisti, scriitori, jurnalisti, notari, contabili care au venituri din activitati independente de pana la 24.000 lei anual.

Pe de alta parte, Dragnea a mai spus, vineri, ca salariile medicilor vor creste „in totalitate” de la 1 ianuarie 2018.

„Spre deosebire de alte categorii sociale la care cresterile vor fi graduale, in urmatorii ani, cresterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018, in totalitate”, a precizat liderul PSD.

ziare.com


Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți aprecia apăsând butonul like.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

  1. VESTE GENIALA PENTRU PACIENTI : NICI UN SFANT DE SPAGA LA DOCTORI LA NESTEZISTI LA INFIRMIERE
    DE LA 1 INAUARIE 2018!! CER SALARII MARI DAR SPAGA TREBUIE PEDEPSITA CU INCHISOAREA!
    CATI MUNICITORI DIN CATE DOMENII IAU SPAGA DE LA FABRICA CAND ISI FAC MESERIA?
    TREBUIE INTERZISE SI ORELE DE MEDITATII LA NEGRU CARE IMBOGATESC CU MII DE EURO ANUMITE
    CATEGORII DE PROFESORI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here