NEWS ALERT
Ciclonul Peter vine peste Olaf. Cum va arata vremea in urmatoarele zile in Romania

Un avion s-a prăbușit din cauze neclare. Toți oamenii de la bord au murit. Un avion militar s-a prăbușit în Mississippi, 16 oameni au murit. Rămășițele s-au împrăștiat pe 8 km.

Șaispezece oameni și-au pierdut viața după ce un avion militar s-a prăbușit în comitatul LeFlore, din Mississippi, a anunțat directorul pentru servicii de urgență din regiune, Fred Randle, citat de CNN.

Potrivit lui Randle, toate cele 16 victime erau în avion. AP anunță că 12 cadavre au fost recuperate deja.

Corpul Puscasilor Marini a anunțat incidentul pe Twitter, dar nu a oferit detalii. Deocamdată cauzele accidentului nu sunt clare.

Martori au declarat că aeronava s-a prăbusit luni, în jurul orei locale 16 (marti 00.00 ora României), la aproximativ 160 de kilometri nord de Jackson, capitala statului Mississippi.

Guvernatorul statului, Phil Bryant, a descris incidentul drept o “tragedie”. “Bărbații și femeile noastre în uniformă își riscă viața în fiecare zi pentru a ne asigura libertatea”, a spus el.

Presa locală scrie că aeronava s-a prabusit într-un câmp de soia, iar bucăți din el s-au împrăștiat pe o rază de opt kilometri. FBI se află la fața locului și ajută la ancheta.

Directorul brigăzii locale de pompieri, Marcus Banks, a declarat că pompierii au fost nevoiți să se retragă din cauza mai multor explozii puternice, ce este posibil să fi fost provocate de combustibilul din avion. Potrivit lui 20.000 de litri de spumă au fost puverizați peste epavă, pentru a stinge flăcările.

Aeronava prabusită este un KC-130, unul dintre avioanele cel mai intens folosite de armata SUA. Acest model poate fi modificat pentru diverse tipuri de misiuni, de la transport cargo, transport de trupe și până la realimentare în zbor.

Sursa: www.stirileprotv.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns