NEWS ALERT
Ce va face Tudorel Toader? Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine de urgenta in Romania

Cautari disperate in miez de noapte in judetul Iasi, dupa un apel la 112 al unui barbat care insista ca a vazut un avion in flacari.

„Este un apel primit la ora 22,45. Cetateanul spunea ca e in zona Prisecani — Osoi. Acum verificam daca se confirma. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunt am intrat sub cod rosu”, a menționat prefectul Marian Serbescu.

Toti sefii din cadrul ISU au fost solicitați pentru aceasta intervenție, chiar daca erau in timpul liber. Acum, la fata locului sunt aproximativ 10 masini de pompieri ce sunt ajutate in cautarea aeronavei prabusite de cateva echipaje SMURD.

Potrivit reporterilor de la BZI.ro, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judeteana Iasi au trimis mai multe masini de interventie la fata locului. In acest moment zona este periata de autoritati si se cauta orice indiciu care ar putea duce catre localizarea aeronavei prabusite. Pentru aceasta ampla actiune de cautare au fost solicitate toate unitatile ISU.

Politistii au folosit camere de termovizune pentru a scana campul. La momentul de fata politia si o parte din echipaje se deplaseaza spre Macaresti, acasa la solicitant, pentru a vedea in ce directie se deplasa avionul. S-a vorbit de mai multe ori cu acesta la telefon, dar nu era coerent.

NEWS ALERT
Muncitor roman, TORTURAT la o ferma din Italia. Chinurile groaznice la care l-a supus patronul sau

UPDATE – Polistii au ajuns la domiciliul barbatului care sustine ca a vazut un avion ce avea un motor in flacari. Acesta le-a explicat zona in care a vazut avionul, iar echipele au plecat spre acea zona pentru a face cercetări.

Purtatorul de cuvant ISU Iasi, Silvia Bolohan, a declarat pentru News.ro ca se fac cautari pe camp, fiind mobilizate forte importante in operatiune.

Potrivit digi24.ro, Poliţia de Frontieră Iaşi a luat legătura cu omologii din Republica Moldova, pentru că distanţă faţă de graniţă nu este mare. Autorităţile ieşene afirmă că au luat  legătura şi cu ROMATSA, care nu confirmă prăbuşirea unui avion.

Raed Arafat: „La momentul acesta ROMATSA nu are nimic dispărut. Este un apel telefonic care a venit. Ai noştri caută acolo ca măsură de precauţie, dar la acest moment nu este nimic confirmat. S-a luat legătura cu ROMATSA. În acest moment nu avem nimic dispărut, oficial, din avioanele care erau în zonă”.

Martorul sustine in continuare ca a vazut cu ochii lui avionul in flacari.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/cotidianul.bzi/videos/1365935246774886/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/cotidianul.bzi/videos/1365982366770174/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns