NEWS ALERT
USL traieste! Cum a ajuns Iohannis, cu ajutorul liberalilor, sa il scape pe pesedistul Robert Negoita de puscarie

Autorităţile britanice au arestat vineri dimineaţă un adolescent, care este principalul suspect pentru cinci atacuri cu acid petrecute în mai puţin de 90 de minute în trei cartiere din estul Londrei.

În timpul nopţii, un suspect a aruncat substanţe corozive în faţa mai multor persoane, iar unele victime au suferit răni ce ar urma să le schimbe viaţa, transmite BBC.

Cele cinci atacuri au avut loc în cartierele Hackneu, Stoke Newington şi Islington din estul Londrei. Primul atac a avut loc în jurul orei locale 22.25 (00.25 ora României) pe strada Hackney. Toate victimele au fost transportate la spital, iar cel puţin o persoană a suferit răni care îi vor schimba viaţa. Între timp, adolescentul este într-o staţie de poliţie din estul metropolei, fiind reţinut sub suspiciunea de vătămare corporală gravă şi tâlhărie.

De asemenea, prima victimă este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea o motoretă, atunci când doi tineri pe o motoretă au oprit lângă el şi i-au acoperit faţa cu o substanţă corozivă pe strada Hackney.

Apoi, cei doi suspecţi i-au furat motoreta victimei atacate cu acid. Poliţia Metropolitană a explicat că aşteaptă o actualizare din partea medicilor cu privire la starea primei victime a atacurilor din estul Londrei. La ora locală 22.49 (00.49 ora României), un al doilea bărbat a fost atacat cu o substanţă corozivă în Islington.

Următoarele trei atacuri au avut loc pe bulevardul Shoreditch, pe strada Cazenove şi pe strada Chatsworth. Cinci bărbaţi au fost răniţi în urma atacurilor cu acid din estul Londrei.

Numărul atacurilor cu acid a crescut dramatic în ultimii ani, de la 261 în 2015 la 458 în 2016, doar în Londra. De la începutul anului, autorităţile londoneze au înregistrat 119 atacuri cu acid în capitala Marii Britanii.

Sursa: a1.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Teparii romani nu se lasa. Iata cum functioneaza metoda "mortul-viu"
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns