NEWS ALERT
Atenţie la bancnotele de 100 de lei! Dacă observi acest detaliu, anunţă imediat poliţia!

Imaginile care arată un copil de numai un an dormind dezbrăcat pe străzile de la un metrou din Manila au șocat milioane de oameni, acest caz ne arată o societate lipsită de empatie și de solidaritate, mânată doar de interese proprii.

Copilul de nici doi ani din imagini este singur și vulnerabil, uitat pe scările unei guri de metrou din Manila, capitala Filipinelor, situată pe malul estic al Golfului Manila.

Deși este un oraș sărac, este unul dintre cele mai cosmopolite din lume, iar zona metropolitană este un centru economic, cultural, educațional și industrial al țării, poate și de aceea Manila este denumită uneori și ,,Perla Orientului”.

În imagini se poate vedea clar că deși spațiul unde este copilul este extrem de tranzitat, toți cei care trec pe lângă el sunt complet indiferenți, de parcă ar ocoli un obiect sau un gunoi oarecare. Nu s-a oprit nimeni pentru a verifica dacă cel mic este viu sau mort.

Fotografiile au fost realizate de ,,Labirint”, tot el le-a și distribuit în mediul online, unde a dezvăluit următoarele: ,,Eram cu aparatul în mână și îi dădeam ocol acelei făpturi lipsite de apărare. Mi-am dat seama că dormea, nu era mort. Trecătorii sunt obișnuiți în fiecare zi să vadă astfel de scene cu bebeluși dormind pe stradă și fac același lucru de fiecare dată: se îndepărtează.

NEWS ALERT
Atenţie la bancnotele de 100 de lei! Dacă observi acest detaliu, anunţă imediat poliţia!

Am întrebat pe oricine îmi ieșea în cale cine-i sunt părinții. Imediat, o femeie a venit și l-a recuperat în grabă. Era murdară și purta haine ponosite”. Acest om, cel care a scris cuvintele de mai sus, a fost singurul care l-a hrănit și i-a adus haine.

Se pare că băiatul trăia pe străzi și nu cunoștea altă viață. Deși această poveste este veche, continuă să emoționeze fiindcă este foarte actuală. Oare omul a devenit atât de… Neom?

Sursa: stiri.rol.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns