NEWS ALERT
„Nu muncesc, nu învăț, nu îmi pasă. Mama și tata nu se supără” Statistici ALARMANTE privind tinerii inactivi din România!

Gadget-urile inteligente precum smartphone-uri, televizoare şi tablete, vor fi istorie. Facebook vrea să le înlocuiască cu ochelari inteligenţi. Aceștia ar urma să fie controlaţi de creierul uman şi vor proiecta imagini direct pe retina ochiului.

Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, a prezentat foaia de parcurs pentru viitorul companiei şi a arătat planul său ambiţios pentru companie pentru următorii 10 ani, publicat pentru prima dată în Aprilie 2016, conform ZF.

Atunci când Mark Zuckerberg a anunţat acest plan, a părut a fi o mai degrabă o viziune măreaţă, lipsită de detalii.

Pe „planeta Facebook” din 2026, toată lumea are acces la Internet, pe care marea majoritate a oamenilor îl vor obţine prin intermediul Internet.org, braţul de conexiune al Facebook.

Zuckerberg a repetat, în cadrul unei conferințe recente, faptul că, în prezent, se lucrează la ochelarii smart, care vor fi asemeni celor Warby Parkers. Facebook promite inteligenţă artificială atât de performantă încât se va putea discuta cu calculatoarele.

Sursa: stireazilei.com

Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns