NEWS ALERT
Avertismentul specialiştilor: un nou tip de ÎNŞELĂTORIE circulă pe Facebook! Ţinta sunt utilizatorii ROMȂNI

Gadget-urile inteligente precum smartphone-uri, televizoare şi tablete, vor fi istorie. Facebook vrea să le înlocuiască cu ochelari inteligenţi. Aceștia ar urma să fie controlaţi de creierul uman şi vor proiecta imagini direct pe retina ochiului.

Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, a prezentat foaia de parcurs pentru viitorul companiei şi a arătat planul său ambiţios pentru companie pentru următorii 10 ani, publicat pentru prima dată în Aprilie 2016, conform ZF.

Atunci când Mark Zuckerberg a anunţat acest plan, a părut a fi o mai degrabă o viziune măreaţă, lipsită de detalii.

Pe „planeta Facebook” din 2026, toată lumea are acces la Internet, pe care marea majoritate a oamenilor îl vor obţine prin intermediul Internet.org, braţul de conexiune al Facebook.

Zuckerberg a repetat, în cadrul unei conferințe recente, faptul că, în prezent, se lucrează la ochelarii smart, care vor fi asemeni celor Warby Parkers. Facebook promite inteligenţă artificială atât de performantă încât se va putea discuta cu calculatoarele.

NEWS ALERT
Fetiţă dezbrăcată de paznicii unui supermarket Profi, sub privirile clienţilor! Mama: „Copilul meu plânge de nu se mai opreşte”

Sursa: stireazilei.com

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns