NEWS ALERT
Teparii romani nu se lasa. Iata cum functioneaza metoda "mortul-viu"

Bizarele inele negre au fost văzute plutind pe cer de către martori îngroziţi din întreaga lume. În ultimele 2 luni, martori oculari din țări din întreaga lume au raportat cercurile plutitoare ciudate care au fost numite „inele negre ale morții”.

Vizionarea a fost duminică deasupra unei autostrăzi importante din Yorkshire, Marea Britanie. Cercul a semănat cu un inel de fum gigant, dar serviciul de incendiu din West Yorkshire a spus că nu au existat rapoarte de incendiu. Biroul metrologic a confirmat, de asemenea, că inelul nu pare a fi corelaţionat cu vremea. Aceleași inele au fost de asemenea raportate pe cerul Rusiei și al Statelor Unite.

Star raportează: Kimberley Robinson, în vârstă de 22 de ani, a fotografiat şi a spus: „Pare puţin fum, dar forma este a unui inel solid”. N-am mai văzut vreodată aşa ceva înainte, aşa că am analizat-o şi nimeni nu ştie ce este.

„Locuitorii din Novosibirsk, Rusia centrală, au raportat, de asemenea, că au privit terifiaţi aceste inele, înainte de a dispărea în nori. Un martor a spus:” Acest lucru pare a fi un fel de avertizare înfiorătoare „. Un alt martor, Andrei Ivanov a spus: „Extratereştrii au venit să ne ia . Înfricoşător!”

Un comentator a speculat că vederea a fost redusă la un fenomen meteorologic rar. Acesta a susținut: „Inelul de fum nu este altceva decât un soliton – hidrocarbură neagră, cu vârtejul care formează un inel și îl ridică în aer”. Cu toate acestea, teoria era mai târziu respinsă de către experții meteorologici care au menţionat că nu există dovezi care să o susțină.

Dr.Yagudin, de la Centrul Hidrometeorologic Siberian, a declarat: „Nu există o astfel de definiție în meteorologie ca un soliton. Acesta nu este un eveniment meteorologic. „O altă formație bizară circulară a fost observată în Missouri, SUA, într-o seară. Inelul mare plutea prin cer și sporea temerile vieții extraterestre. Cu toate acestea, poliția locală a spus că a apărut dintr-un foc de artificii. Nick Pope, care obișnuia să investigheze OZN-uri și alte mistere pentru Ministerul Apărării, crede că ar fi rezolvat misterul.

El a spus: „În pofida teoriilor exotice despre OZN- Portaluri la dimensiuni, cred că există o explicație decisivă, aici pe pământ . „Un așa-zis vortex de fum poate apărea atunci când se întâmplă o explozie, printr-o structură circulară ca un smokestack.”

Astfel, aceste efecte ciudate pot fi cauzate din greşeală – sau chiar create în mod intenţionat. „La acest ultim punct, ele pot fi create ca un fel de efect pirotehnic și ar fi interesant să știm dacă s-au desfășurat festivaluri în aer liber în zona în cauză. ” O teorie interesantă, deși, în timpul oricăror vizionări relatate , nu au avut loc festivități cunoscute.

Sursa> efemeride.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Moise Guran il demoleaza pe Klaus Iohannis. "Adio, domnule Iohannis! Cât ne folosește un președinte paralizat de frică?"
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns