Aceasta imagine CONTROVERSATĂ a împărțit în aceste zile internetul în două.. Este vorba despre o mămică de etnie roma, care isi schimba copilul pe una din mesele amplasate într-un centru comercial din Targu-Mures, în zona restaurantelor de tip fast-food.

In timp ce unii condamna gestul pe care îl considera inadecvat, alții ii iau apărarea femeii, spunând ca poate fi si acesta un mod prin care se „atrage atenția” asupra faptului ca grupul sanitar nu este prevazut cu o măsuța de schimbat scutece, scrie kanald.ro.

Mai mult, unii internauti au spus ca abia acum isi dau seama la ce folosesc șervețelele umede, pe care mai multe restaurante le ofera clienților, odata cu mâncarea.

In schimb altii spun ca Nu poate fi vorba decât de … NESIMTIRE!!! Daca vrei sa atragi atenția că la wc nu este măsuța pentru schimbat copii, e așezi frumos la casierie, la ușă biroului directorului de magazin, nicidecum pe masa unde clienții unui fast-food independent de acel market își mănâncă mâncarea. Sa înțeleg că era revoltata pe acei clienți sau că a dat dovada de lipsă totală de educație ?

Oricum ar fi, imaginea a devenit virala, in doar câteva ore. Părerea ta care este? Este condamnabil gestul acestei mămici, sau nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here