NEWS ALERT
Trei medici l-au declarat mort, dar s-a trezit înainte de autopsie

O crimă oribilă a fost comisă de un imigrant minor în oraşul german Freiburg. Maria Ladenburger, în vârstă de 19 ani, era studentă la Medicină şi fiica lui Clemens Ladenburger, un înalt funcţionar al Uniunii Europene. Tânăra a fost violată, apoi înecată în râul Dreisam, în apropierea graniţei cu Elveţia, scrie 7sur7.be.

Tragedia a avut loc în toamnă, în 16 octombrie, dar presa germană a dezvăluit-o abia acum.

Tânăra  lucra ca voluntară la un centru local pentru migranţi și se întorcea de la o petrecere, când a fost atacată pe pista de biciclete pe care circula. Ea a fost violată și apoi înecată. Trupul fără suflare al fetei a fost găsit în albia râului Dreisam.

Individul a fost reţinut după ce ADN-ul său a fost găsit pe eşarfa fetei. El şi-a recunoscut fapta.

Tatăl fetei este Dr. Clemens Ladenburger, un avocat care este mâna dreaptă a Directorului Juridic al Comisiei Europene. Pe data de 26 octombrie, el și soția sa Frederika, au dat un anunț de comemorare în amintirea Mariei, în ziarul Frankfurter Allgemeine.

„Maria a fost timp de 19 ani singura rază de soare pentru familia noastră, și așa va rămâne. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest dar, care l-a făcut pentru noi. Suntem siguri că ea este acum în siguranță cu el”, a fost mesajul dr. Ladenburger.

În ciuda tensiunilor, cancelarul Angela Merkel nu intenţionează să facă nicio schimbare în politica sa în materie de imigrare.

Sursa: observator.tv

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Trei medici l-au declarat mort, dar s-a trezit înainte de autopsie
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns