NEWS ALERT
Ion Iliescu l-ar fi lăsat! Cine s-a opus venirii Regelui în țară, în anul 1990 și de ce?

Parcă nu îți vine să crezi că există asemenea oameni în jurul nostru. Să te urci cu mașina pe trotuar și să calci un câine… Așa ceva nu putem cataloga folosind cuvinte sau expresii ce pot apărea într-un ziar…

Potrivit publicației ziarpiatraneamt.ro, sâmbătă, 12 august, în jurul orei 13:00, pe un pod din judetul Neamt, cel care face legătura dintre Izvoare și Dumbrava, un șofer care avea instalată o cameră pe bord a surprins niște imagini absolut șocante.

O turmă de oi traversează podul împreună cu ciobanul și câinii de pază, în timp ce mașinile așteaptă eliberarea carosabilului. După ce turma de oi a trecut, în urmă au rămas câinii.

Sferul unei dubițe Volkswagen s-a urcat pe acostament și a demarat puternic trecând efectiv peste unul dintre câinii de la stână. Carosabilul nu era eliberat, acest lucru ducând la suspiciunea că șoferul a călcat câinele în mod conștient și cu rea intenție.

Spre finalul filmării se poate observa câinele ieșind de sub dubiță, într-o stare gravă, cel mai probabil murind după impact. Șoferul a plecat, fără a vedea care este starea câinelui pe care efectiv l-a strivit de asfalt.

Dacă aveți informații despre identitatea persoanei care e suspectă că ar fi comis această infracțiune care intră sub incidența legii 205/2004, riscând pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la un an, vă rugăm să contactați poliția. 

Citește mai multe pe ziarpiatraneamt.ro

NEWS ALERT
Daca nu venea Revolutia, ar fi fost prapad. Planul dement al lui Ceausescu prin care Romania devenea camp de experimente
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns