loading...

Parcă nu îți vine să crezi că există asemenea oameni în jurul nostru. Să te urci cu mașina pe trotuar și să calci un câine… Așa ceva nu putem cataloga folosind cuvinte sau expresii ce pot apărea într-un ziar…

Potrivit publicației ziarpiatraneamt.ro, sâmbătă, 12 august, în jurul orei 13:00, pe un pod din judetul Neamt, cel care face legătura dintre Izvoare și Dumbrava, un șofer care avea instalată o cameră pe bord a surprins niște imagini absolut șocante.

O turmă de oi traversează podul împreună cu ciobanul și câinii de pază, în timp ce mașinile așteaptă eliberarea carosabilului. După ce turma de oi a trecut, în urmă au rămas câinii.

Sferul unei dubițe Volkswagen s-a urcat pe acostament și a demarat puternic trecând efectiv peste unul dintre câinii de la stână. Carosabilul nu era eliberat, acest lucru ducând la suspiciunea că șoferul a călcat câinele în mod conștient și cu rea intenție.

Spre finalul filmării se poate observa câinele ieșind de sub dubiță, într-o stare gravă, cel mai probabil murind după impact. Șoferul a plecat, fără a vedea care este starea câinelui pe care efectiv l-a strivit de asfalt.

Dacă aveți informații despre identitatea persoanei care e suspectă că ar fi comis această infracțiune care intră sub incidența legii 205/2004, riscând pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la un an, vă rugăm să contactați poliția. 


AICI GĂSEȘTI POVESTEA unei TINERE MAME de 21 de ani căsătorită cu 5 frați, care se culcă pe rând cu ei. Ea are un copil care....Citește continuarea aici


Citește mai multe pe ziarpiatraneamt.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...
NEWS ALERT
Locuitorii unui oraş obligaţi să achite FACTURI URIAŞE după PLOILE torenţiale. Primăria plăteşte pentru apa de ploaie pe o lună cât pentru asfaltarea unui kilometru de stradă

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

Lasă un răspuns