DISTRIBUIȚI
loading...

Luna este unul dintre corpurile cerești misterioase din Sistemul Solar. Doi cercetători ruși, au elaborat o lucrare științifică, în care se întrebau dacă nu cumva Luna este creație extraterestră?

Oamenii de știință ruși, Mikhail Vasin și Alexander Shcherbakov, au publicat o lucrare incredibilă în anul 1970 în revista Sputnik. Se intitula „Luna, creația inteligenței extraterestre?”.

Cei doi afirmă că pentru crearea suprafeței Lunii s-au folosit mașinării imense, cu care roca a fost topită. După acest procedeu, rezultatul a fost împrăștiat uniform și astfel s-a creat suprafața Lunii.

Interiorul satelitului natural al Pământului s-ar asemăna cu o navă spațială. Aceasta navă a fost ghidată prin Univers și a fost pusă pe orbita sa actuală. Pentru a o ascunde, creatorii au învelit-o cu piatră și alte materiale.

Cei doi au menționat că pe Lună s-au descoperit numeroase urme de materiale procesate, cum ar fi Uraniului 236 și Neptunium 237. Aceste elemente nu pot exista în stare naturală. Uraniul 236 este un deșeu nuclear radioactiv , iar Neptunium 237 este elementul care rezultă în urma folosirii reactoarelor nucleare.

„Lăsând la o parte căile tradiționale ale bunului simț, ne-am aventurat să creăm o teorie, care la prima vedere pare o fantezie neînfrânată și iresponsabilă. Cu cât descoperim mai multe lucruri despre Lună, cu atât ajungem să fim convinși despre teoria noastră. Numeroase sunt descoperirile despre Lună, pe care le considerăm enigme.”, scriau specialiștii în studiul științific.

În urmă cu câțiva ani, Robin Brett, fizician în cadrul NASA, a declarat că „pare mai ușor să explici inexistența Lunii decât existența ei”.

Dr. Farouk El Baz spunea că de-a lungul timpului s-au efectuat numeroase experimente în cavernele de pe Lună. Niciodată rezultatele nu au fost făcute publice, motiv pentru care fizicianul crede că NASA a descoperit adevărul despre Lună, dar îl ține ascuns.

Sursa:efemeride.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

Lasă un răspuns