NEWS ALERT
Fetiţă dezbrăcată de paznicii unui supermarket Profi, sub privirile clienţilor! Mama: „Copilul meu plânge de nu se mai opreşte”

În cadrul unei emisiuni televizate, medicii Dorin Bică și Ionuț Gobej. cei care au demisionat de la spitalul Colentina, arată problemele cu care se confruntă sistemul sanitar românesc, dintre care cea mai grava este voința de a distruge.

Cred că în scurt timp această problemă va exploda și vor avea cu toții curaj să spună care este”, a declarat medicul Dorin Bică la Digi24,.

El a mai spus că există oameni care pot schimba sistemul sanitar din România, în ciuda multelor probleme cu care se confruntă. A precizat că a simțit solidaritatea breslei după ce a demisionat.

Întrebat de sursa problemelor din spitalul din care a plecat, el consideră că lipsa bunăvoinței, a dialogului și voința de a distruge au un rol nefast.

NEWS ALERT
Avertismentul specialiştilor: un nou tip de ÎNŞELĂTORIE circulă pe Facebook! Ţinta sunt utilizatorii ROMȂNI

Cred că, de fapt, nu e vorba nici de personal, nici despre lipsa materialelor, nici despre șicane. Este vorba despre lipsa bunăvoinței, lipsa dialogului, lipsa dorinței de a crea, despre voința de a distruge – dusă la niște cote incredibile, toate aceste atribute deținându-le doamna manager, din păcate”, a răspuns medicul Ionuț Gobej.

Citește mai mult la: digi24.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns