NEWS ALERT
„Nu muncesc, nu învăț, nu îmi pasă. Mama și tata nu se supără” Statistici ALARMANTE privind tinerii inactivi din România!

În cadrul unei emisiuni televizate, medicii Dorin Bică și Ionuț Gobej. cei care au demisionat de la spitalul Colentina, arată problemele cu care se confruntă sistemul sanitar românesc, dintre care cea mai grava este voința de a distruge.

Cred că în scurt timp această problemă va exploda și vor avea cu toții curaj să spună care este”, a declarat medicul Dorin Bică la Digi24,.

El a mai spus că există oameni care pot schimba sistemul sanitar din România, în ciuda multelor probleme cu care se confruntă. A precizat că a simțit solidaritatea breslei după ce a demisionat.

Întrebat de sursa problemelor din spitalul din care a plecat, el consideră că lipsa bunăvoinței, a dialogului și voința de a distruge au un rol nefast.

Cred că, de fapt, nu e vorba nici de personal, nici despre lipsa materialelor, nici despre șicane. Este vorba despre lipsa bunăvoinței, lipsa dialogului, lipsa dorinței de a crea, despre voința de a distruge – dusă la niște cote incredibile, toate aceste atribute deținându-le doamna manager, din păcate”, a răspuns medicul Ionuț Gobej.

Citește mai mult la: digi24.ro

Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns