DISTRIBUIȚI
loading...

Germania spera că refugiații vor fi suficienți pentru salvarea propriei economii, dar nu e așa. „80% dintre refugiaţi nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeţi”, declară vicecancelarul german Sigmar Gabriel.

Foarte mulţi tineri care vin în Germania cu valul de refugiaţi nu au niciun tip de pregătire profesională şi nici nu sunt interesați de cursuri de formare profesională. „Trebuie să fim realişti şi să vedem cu ce provocare avem de-a face fiindcă ne va fi mai uşor să rezolvăm problema”, a menționat vicecancelarul.

Cancelarul german Angela Merkel era ferm convinsă că refugiații reprezintă o șansă pentru Germania.

„Afluxul record de refugiaţi în Germania reprezintă o şansă”, declara cancelarul Angela Merkel în mesajul adresat poporului german în noaptea de Anul Nou.  „Sunt convinsă de acest lucru: dacă este înţeleasă corect, marea sarcină actuală care constă în a primi şi integra atâţia oameni reprezintă o şansă pentru mâine”, explica Merkel.

Însă „Refugiaţii nu cunosc însă sistemul de ucenicie”, principala cale de intrare în viaţa activă, explică Meike Al-Habash, responsabilă cu formarea profesională la Camera de Comerţ şi Industrie din Berlin.

 „În numeroase cazuri însă, migranţii au alte priorităţi” , afirma cu regret Jürgen Wursthorn, purtător de cuvânt al Agenţiei federale pentru locuri de muncă din Nürnberg.

„Nu sunt puţine cazurile în care tinerii sosesc în Germania închipuindu-şi că vor câştiga rapid bani pentru a-i trimite familiilor lor, fără a-i mai aminti pe cei care trebuie să le restituie datorii uriaşe traficanţilor”, explică oficialul german.

„În jur de 50% dintre refugiaţii noştri care urmează o ucenicie abandonează cursurile pe parcurs”, afirmă Rudolf Baier, purtător de cuvânt al Camerei micii industrii (HWK) din München.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: rezistentacrestinablog.wordpress.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns