NEWS ALERT
În 2018, nici CONCEDIUL MEDICAL nu mai e ce a fost! Noi modificări privind acordarea acestuia

Germania spera că refugiații vor fi suficienți pentru salvarea propriei economii, dar nu e așa. „80% dintre refugiaţi nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeţi”, declară vicecancelarul german Sigmar Gabriel.

Foarte mulţi tineri care vin în Germania cu valul de refugiaţi nu au niciun tip de pregătire profesională şi nici nu sunt interesați de cursuri de formare profesională. „Trebuie să fim realişti şi să vedem cu ce provocare avem de-a face fiindcă ne va fi mai uşor să rezolvăm problema”, a menționat vicecancelarul.

Cancelarul german Angela Merkel era ferm convinsă că refugiații reprezintă o șansă pentru Germania.

„Afluxul record de refugiaţi în Germania reprezintă o şansă”, declara cancelarul Angela Merkel în mesajul adresat poporului german în noaptea de Anul Nou.  „Sunt convinsă de acest lucru: dacă este înţeleasă corect, marea sarcină actuală care constă în a primi şi integra atâţia oameni reprezintă o şansă pentru mâine”, explica Merkel.

Însă „Refugiaţii nu cunosc însă sistemul de ucenicie”, principala cale de intrare în viaţa activă, explică Meike Al-Habash, responsabilă cu formarea profesională la Camera de Comerţ şi Industrie din Berlin.

 „În numeroase cazuri însă, migranţii au alte priorităţi” , afirma cu regret Jürgen Wursthorn, purtător de cuvânt al Agenţiei federale pentru locuri de muncă din Nürnberg.

„Nu sunt puţine cazurile în care tinerii sosesc în Germania închipuindu-şi că vor câştiga rapid bani pentru a-i trimite familiilor lor, fără a-i mai aminti pe cei care trebuie să le restituie datorii uriaşe traficanţilor”, explică oficialul german.

„În jur de 50% dintre refugiaţii noştri care urmează o ucenicie abandonează cursurile pe parcurs”, afirmă Rudolf Baier, purtător de cuvânt al Camerei micii industrii (HWK) din München.

Sursa: rezistentacrestinablog.wordpress.com

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Oile româneşti în conflict cu militarii americani de la Deveselu! Armata SUA, în război cu un cioban
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns