Acuzaţiile, care par incredibile, vin din partea fostului antrenor de box de la Clubul Sportiv Municipal, Moise Gigi, originar din Făurei. Unele dintre aspectele relatate i-au fost povestite chiar de către fiica sa, elevă de gimnaziu.

Scene desprinse din filmele pentru adulţi ar avea loc în Liceul Teoretic „George Valsan” din Făurei, mai exact în clădirea fostului internat, unde sunt săli de clasă, informează presa locală.

„Poate fi mediu şcolar plăcut când elevi de clasa a IV-a privesc cum alţi elevi de clasa a X-a fac sex sub scara fostului internat? Asta da educaţie. Nimeni nu are curaj să spună nimic şi totul merge pe burtă. Aici e ceva normal. Tot aici (n.r. in liceu) sunt şmecheri, elevi mai mari, care intră în clase peste copii de zece ani şi le aplică corecţii, în ideea că ei sunt jupâni. Cei bătuţi nu se duc la directoare pentru că le este frică. Credeţi-mă că am auzit destul de multe încât am ajuns să îmi pun semne de întrebare cu privire la locul unde ar trebui să se facă educaţie”, a declarat pentru DE BRAILA fostul antrenor.

Mărturiile vin în contextul în care Moise Gigi a antrenat, în anii trecuţi, numeroşi adolescenţi din Făurei, chiar în sala de sport a liceului. Mai mult decât atât, Moise susţine că unele dintre aspectele relatate i-au fost povestite chiar de către fiica sa, elevă de gimnaziu în oraşul aflat la mai bine de 60 km de municipiu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here