DISTRIBUIȚI
loading...

Un video tulburător a fost postat pe Youtube, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în atacul sângeros de pe 1 octombrie, în Las Vegas. Filmul este însoţit de un mesaj la fel de emoţionant: „Ieri, 59 de iubitori de muzică au plecat la un concert şi nu s-au mai întors niciodată acasă. Astăzi, ne amintim de ei”.

În noaptea de 1 octombrie 2017, Stephen Craig Paddock, un american în vârstă de 64 de ani, a deschis focul asupra mulțimii care asista la un concert de muzică country pe The Strip, Las Vegas, împușcând mortal 59 de oameni și rănind alți 530. Paddock a tras de la 100 de metri înălțime, de la etajul 32 al hotelului-cazino Mandalay Bay, unde nu putea fi neutralizat imediat de poliție, și s-a sinucis înainte ca forțele de ordine să îl captureze. Paddock a acționat de unul singur, iar motivul este încă necunoscut. Atacul se înscrie într-un șir de violențe comise de așa-zișii „lupi singuratici”, similar celor din Norvegia (2011), Sydney (2014), Orlando (2016) și Nisa (2016).


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Acesta este ce de-al 273-lea atac armat în masă din Statele Unite în 2017 și cel mai sângeros din istoria țării, depășind ca număr de victime atacul din clubul de noapte Pulse de pe 12 iunie 2016. Atacul a relansat dezbaterile privind accesul cetățenilor americani la arme de foc. Constituția SUA garantează dreptul la portarmă.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns