DISTRIBUIȚI
loading...

Sfârşitul unei căsnicii nu este o experienţă uşor de traversat, dar, uneori, este inevitabil. Dacă pentru parteneri divorţul este traumatizant, pentru copii este de-a dreptul dramatic. O adoslescentă din Texas a ţinut să împărtăşească cu prietenii de pe o reţea de socializare momentul despărţirii părinţilor săi după 19 ani de căsătorie.

Un cuplu din Texax s-a despărţit în cel mai romantic mod posibil, făcând din divorţ o altă amintire frumoasă. Morgan Lynn (17 ani), fiica părinţilor în cauză, a împărtăşit modul emoţionant în care s-a realizat separarea.

„Tatăl meu obişnuia să-i trimită mamei un buchet cu florile preferate, ori de câte ori avea o zi proastă. I-a trimis şi un bilet, prin care i-a spus că mereu o va iubi în felul său. M-a făcut să plâng ştiind că şi în ultima clipă, tata a avut grijă să-i trimită mamei florile preferate, pentru ca ziua divorţului să îi fie mai frumoasă”.

Povestea a ajuns pe internet şi a devenit imediat virală în toată lumea. E greu să nu te laşi emoţionat de o asemenea întâmplare, într-o lume în care divorţurile se lasă, mai mereu, cu scandaluri şi gust amar.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: a1.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns