NEWS ALERT
Fermierul care pune porumbul pe foc. Îl costă mai putin decât dacă ar face încălzirea cu lemne

Sfârşitul unei căsnicii nu este o experienţă uşor de traversat, dar, uneori, este inevitabil. Dacă pentru parteneri divorţul este traumatizant, pentru copii este de-a dreptul dramatic. O adoslescentă din Texas a ţinut să împărtăşească cu prietenii de pe o reţea de socializare momentul despărţirii părinţilor săi după 19 ani de căsătorie.

Un cuplu din Texax s-a despărţit în cel mai romantic mod posibil, făcând din divorţ o altă amintire frumoasă. Morgan Lynn (17 ani), fiica părinţilor în cauză, a împărtăşit modul emoţionant în care s-a realizat separarea.

„Tatăl meu obişnuia să-i trimită mamei un buchet cu florile preferate, ori de câte ori avea o zi proastă. I-a trimis şi un bilet, prin care i-a spus că mereu o va iubi în felul său. M-a făcut să plâng ştiind că şi în ultima clipă, tata a avut grijă să-i trimită mamei florile preferate, pentru ca ziua divorţului să îi fie mai frumoasă”.

Povestea a ajuns pe internet şi a devenit imediat virală în toată lumea. E greu să nu te laşi emoţionat de o asemenea întâmplare, într-o lume în care divorţurile se lasă, mai mereu, cu scandaluri şi gust amar.

Sursa: a1.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Atenție la cărucioarele de cumpărături din supermarket-uri. Pericolul pe care mulți români nu-l știu și la care se expun de fiecare dată
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns