NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

Românii care obişnuiesc să cumpere carne de porc din supermarket, trebuie să stie câteva detalii importante. Carnea de porc crescut la fermă este comercializată doar în micile măcelarii sau în magazinele de cartier, în timp ce pe rafturile marilor magazine se află carne de porc adusă din străinătate.

Potrivit capital.ro, cea mai mare parte a cărnii de porc provine din Guinea Bissau, una dintre cele mai mici ţări din Africa, scrie wowbiz.ro.

Foarte rar primim carne de porc din România. O dată pe lună, când prindem carne românească, o cumpărăm noi. Se importă pulpă dezosată, cotlet dezosat, ceafă, organe, ficat, inimă, limbă, rinichi şi carne tocată. Pe pungi scrie carne refrigerată, dar produsele sunt congelate“, a povestit un lucrător comercial de la raionul de carne al unui cunoscut supermarket, pentru sursa citată.


Vă recomandăm și:Acesta este adevărul ținut ascuns. Ce nu știu românii despre carnea de porc și consumul ei de la vârste fragede


 

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Mesajul transmis de părintele Calistrat mamelor care îşi lasă pruncii pe mâna bonelor: „Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns