DISTRIBUIȚI
loading...

Românii care obişnuiesc să cumpere carne de porc din supermarket, trebuie să stie câteva detalii importante. Carnea de porc crescut la fermă este comercializată doar în micile măcelarii sau în magazinele de cartier, în timp ce pe rafturile marilor magazine se află carne de porc adusă din străinătate.

Potrivit capital.ro, cea mai mare parte a cărnii de porc provine din Guinea Bissau, una dintre cele mai mici ţări din Africa, scrie wowbiz.ro.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Foarte rar primim carne de porc din România. O dată pe lună, când prindem carne românească, o cumpărăm noi. Se importă pulpă dezosată, cotlet dezosat, ceafă, organe, ficat, inimă, limbă, rinichi şi carne tocată. Pe pungi scrie carne refrigerată, dar produsele sunt congelate“, a povestit un lucrător comercial de la raionul de carne al unui cunoscut supermarket, pentru sursa citată.

Vă recomandăm și:Acesta este adevărul ținut ascuns. Ce nu știu românii despre carnea de porc și consumul ei de la vârste fragede


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns