NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

Institutul de Cercetare Spațială din Rusia a desecretizat informații despre planeta Venus. Sonda spațială Venera a realizat o serie de fotografii  care prezintă organisme vii pe Venus.

Încă din anul 1961, numeroase sonde spațiale rusești au survolat planeta Venus pentru a strânge cât mai multe date referitoare la această planetă. Cercetătorii afirmă că s-au găsit forme de viață extraterestră.

Venus este a doua planetă ca distanță față de Soare. Aflată la 108 milioane km de Soare, planeta își parcurge orbita în 224,7 de zile. Rotația în jurul propriei sale axe este foarte lentă, durează 243 de zile și are loc de la vest la est, în sens invers față de rotația celorlalte planete.

Venus este cu foarte puțin mai mică decât Pământul, dar atmosfera sa este foarte diferită: în principal, aceasta este compusă din 96 % gaz carbonic și 3,5 % azot. Ea este înconjurată de un văl gros de nori care produc ploi de acid sulfuric. Pe Venus temperatura la sol ajunge până 460 °C. Faptul acesta se datorează dioxidului de carbon care creează efectul de seră.

Venus nu are sateliți, dar are mulți vulcani, unii încă activi.

Cercetătorul rus, Leonid Ksanfomalit, declară că fotografiile înfățișează creaturi uriașe care se mișcă pe Venus. Specialistul consideră că este  într-o imagine  o creatură care are forma unui scorpion, iar în alta este o alta formă de viata având aspect de disc.

Sursa: efemeride.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Mesajul transmis de părintele Calistrat mamelor care îşi lasă pruncii pe mâna bonelor: „Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns